Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A cortex A8 a witsben elvileg már 800mhz az android 2.2 óta. Le volt fojtva a proci a felhasználók szerint. Szóval úgy kell nézni a videokat, hogy valóban egy erősebb processzor dolgozik a gépben, ahhoz képest valóban nem olyan gyors. Érdemes megvárni az android 3-at szerintem, addigra hátha elterjed valami bevált hardware alap.
-
Peat;)
veterán
"van jelenleg is erősebb tablet, ha csak a Galaxy Tab-ot nézed, mondjuk az ugye még pár hét,mire kereskedelmi forgalomba kerül. Az új Archos 70 és 101 is 1Ghz-s processzorral érkezik, már szeptemberben" magyarul forgalomban baromira nincs, archosnak is valami rockchipes változata rémlik első készülékeként amin akad minden. Ráadásul ez a wits nem mai gép, az android 2.2 és gps változata kb egy hónapja jött ki, de volt elődje is. (az is frissíthető asszem de gps nuku). Én azért irkálom mindenhova ezt a wits-et, mert TI omap proci van benne és ugyanazon gyártó 3d chipje amit apple is használ, jó ideje android 2.2-vel. Azért egy kínai készüléktől ha valami áttörés akkor ezek azok a dolgok és mindezt 200$-ért. Galaxy tabról nem tudok véleményt mondani, ha igazak az árral kapcsolatos pletykák akkor egy kevésbé racionális ajánlat hogy úgy mondjam. Az archos már sokkal érdekesebb lenne, ha lenne market rajtuk...nem tudom változtatnak-e a hozzáálláson.
-
Peat;)
veterán
"Kisebb kijelző, kisebb proci, magasabb ár... " Kisebb proci? Motorola által is használt az a proci, a droidban. A 3d chipje pedig iphone 3gs szint ha jól tudom. Nem minden a mhz, kötve hiszem hogy egy kínai chip általános teljesítményben lekörözné ezt a 600mhz-et, egyedül filmeknél nagyon jók a kínai chipek. Baromira nem mindegy melyik generációs az a proci. [link]
De megy minden rajta akadás nélkül, jelenleg a legerősebb android tablet. (de remélem nem sokáig
)
szerk: tévedtem, csak PowerVR SGX530 van benne. [link] És ez a proci csak magasabb órajelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest