Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranbo
tag
-
Ranbo
tag
-
Ranbo
tag
Zenfone 5 részletes teszt mikorra várható?
-
latzy
csendes tag
Most 84ezer forint bevezeto aron, kupon koddal itt Thaifoldon. Veszek egyet, levaltom az elso generacios Zenfone Max-ot
-
griffin90
tag
ez a dxomark elég érdekesen pontoz. lehet olyan mint anno a felvételinél a +1 nyelvvizsga +20 pont, csak itt +1 kamera...
-
Mik76
senior tag
En a gsmarena foto osszehasonlitojat szoktam csekkolni es ott pl a samu a8 elegge mashogy szerepel mint a dxo-nal. Az ovek egy nagy elmosott foto, a gsmarenanal meg kb fele annyira.
Kivancsi lennek hogy kezbol vagy allvanyrol csinaljak a fotot. Kezbol ugye jo arra hogy ha van kepstabilizator akkor azt megmutassak, amikor viszont nincs akkor meg mar nem csak a kamera kepessegeirol beszelunk hanem a fotoserol is aminek semmi keresnivaloja egy kep teszten. -
Phoenixy
senior tag
Itt: eglobalcentral.eu/. Igazából nem tűnt túl bíztatónak az oldal, de vélemények alapján rendben volt, úgyhogy megrendeltem. Nem volt vele gond.
-
Phoenixy
senior tag
Én már osztottam meg képeket a fotók, videók mobillal temában, de van egy Google Photos albumom is, ahova néhány képet feltöltöttem: https://photos.app.goo.gl/u3neMD4SA0xriOU53
A legtöbb fotó teljesen auto módban készült, ahol valami más van, ott odaírtam kommentben. -
tixem
addikt
Dxomark és a pontjaik. P20 párost is körberajongták, aztán a valóság meg egészen messze van attól amit állítanak.
Nem tudom komolyan venni az Asust az elmúlt évei alapján, majd ha tesztek is bizonyítják elhiszem.
-
Quqesz
nagyúr
Azért még várunk pár tesztképet, de eddig ahogy Moz írta van benne lehetőség.
-
natë
nagyúr
A tesztben szereplő fotókat elnézve nem rossz az a kamera!
-
GeryFlash
veterán
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
+1
Huawei P20-as bohóckodásuk után én sem, pedig eddig nagyon jó kiinduló alap volt. De a P20 kamerája akkor sem jobb mint a Pixel 2-é vagy akár az iPhone X-é. Durva de ott az MA-s tesztek sokkal közelebb állnak a valósághoz.
-
CptAdamica
veterán
Összességében annyit kapott, mint az U11, pedig attól azért távol áll. Nem tudom már komolyan venni a DxOMark-ot.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
tomboy0013 #1 üzenetére
Sony IMX 363.
#2: Lassú vagyok.
-
zozzo72
aktív tag
Eddig nem volt annyira kiemelkedően jó az, Asus a mobilfényképezök terén.
Vagy csak én maradtam le?
-
matteo_szg
őstag
válasz
tomboy0013 #1 üzenetére
Sony IMX363.
-
tomboy0013
veterán
Mondjuk egy kamera szenzor nevet beleírhattatok volna a cikkbe ha már 2 darab tulajdonságába belementetek a kameránál és alapvetően a kameráról szól a cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kategória egyik legjobb fotós készülékének titulálta a DxOMark a friss Zenfone 5-öt, főleg az autofókuszt, a kontrasztot és az expozíciót dicsérték.
- Garis Sennheiser Momentum 4, pár hónapos, limited cooper színben, akár BT600-zal
- KERESEM: NZXT KRAKEN Z73 - ELITE 360 FEHÉR SZÍNBEN
- Dynavox LS Line hangfalkábel
- Garis 2K Gaming PC Rog Strix 2060 Super 8GB, 48GB RAM, Z370 Pro4 alaplap, I5 8600k
- ASUS TUF 4070 Ti SUPER / Ryzer 9 5950X / B550 AORUS / 32GB / Arctic Liquid Freezer 360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest