Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Egyebkent az Asus U1-et nezted?
Néztem, pofás, csak az is feleslegesen nagy meg komplikált, de legalább nem kell neki külső táp. De lehet, hogy ha nem lesz elég jó a SB Play, akkor az Audigy-t becserélem egy ilyenre. Meg igazából be akarom építeni a hangkártyát is a dobozba, egy ilyen 9000 Ft-os új cuccot meg nem lenne szívem egyből szétbontani... -
Oldmobil
aktív tag
Köszi mindenkinek a biztatást, amint elkészül a szerkezet, jövök a 2. résszel!
dabadab!
Gyárilag volt rajta egy vékony öntapadós ragasztó, hasonló, mint a kétoldalasok. Elvileg ezekre hővezető ragasztót raknak, aztán hogy a valójában jobban vezeti-e a hőt, nem tudom. Van még pár fölösleges, ha érdekel írj PÜ-t!Köszönöm a választ, valóban WiFi távirányítású. Kipróbálom a Yatse-t, pofásnak tűnik, pont úgyis gondban vagyok, mert a régi iOS-es távirányító appom csak az XBMC régi HTTP-API-ját ismeri csak. Az az app ami meg ismerné az új verziók JSON-RPC-jét, az nem fut már el az 2. gen iPod-on. A Raspberryre meg ahogy láttam nincs XBMC 11, bár lehetne fordítani, de még nem volt lelkierőm nekiállni, sajna nem vagyok ilyesmiben expert. Szóval lehet, hogy távirányító eszközt is cserélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest