- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Egyebkent az Asus U1-et nezted?
Néztem, pofás, csak az is feleslegesen nagy meg komplikált, de legalább nem kell neki külső táp. De lehet, hogy ha nem lesz elég jó a SB Play, akkor az Audigy-t becserélem egy ilyenre. Meg igazából be akarom építeni a hangkártyát is a dobozba, egy ilyen 9000 Ft-os új cuccot meg nem lenne szívem egyből szétbontani... -
Oldmobil
aktív tag
Köszi mindenkinek a biztatást, amint elkészül a szerkezet, jövök a 2. résszel!
dabadab!
Gyárilag volt rajta egy vékony öntapadós ragasztó, hasonló, mint a kétoldalasok. Elvileg ezekre hővezető ragasztót raknak, aztán hogy a valójában jobban vezeti-e a hőt, nem tudom. Van még pár fölösleges, ha érdekel írj PÜ-t!Köszönöm a választ, valóban WiFi távirányítású. Kipróbálom a Yatse-t, pofásnak tűnik, pont úgyis gondban vagyok, mert a régi iOS-es távirányító appom csak az XBMC régi HTTP-API-ját ismeri csak. Az az app ami meg ismerné az új verziók JSON-RPC-jét, az nem fut már el az 2. gen iPod-on. A Raspberryre meg ahogy láttam nincs XBMC 11, bár lehetne fordítani, de még nem volt lelkierőm nekiállni, sajna nem vagyok ilyesmiben expert. Szóval lehet, hogy távirányító eszközt is cserélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest