- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
(Csak nehéz mert a másokat is behülyítő ész nélküli észosztás mindig felbosszant.)
Jó megmagyaráztad, ami szerinted nagyon jó válasz volt, de sztem ne húzd más idejét, ha már értelmesen nem tudsz válaszolni valamire. Nagyon jól látszódik, hogy neked mennyire sikerült neked "beszélgetni", azaz megy a szokásos fika a részedről. Tehát nem megoldást keresel, hanem fikázol. Lehet hogy ma Magyarországon meg lehet élni ebből, de ez a szomorú.
Lehet, hogy nálatok a családba böfögve szokás "beszélgetni" nálunk nem...Én felsoroltam legalább fél tucatot mit nem lehet kapni és fogalmad nincs mit válaszolj rá.
Itt kimerült a habzó szájú okoskodás.
Okosabb nem lettél az elmúlt 1 napban, de legalább pont ugyanazt csinálod amit az amd trollok szoktak, soha semmi nem jó... Mert ha lenne olyan amit felsoroltál, akkor mással kezdenél foglalkozni... Hiszen az elmúlt 3 évben egy olyan notebook nem volt amit AMD-vel szereltek, és nektek megfelelt volna....Szomorú, hogy ebből ma otthon meg lehet élni. Még mindig...
-
hallador
addikt
Kansas kolléga nagyon jól megfogalmazta a veled való kommunikáció lényegét:
Nem kapsz, keress magadnak más balekot aki utánajár helyetted.
Ahogy hasonlóan gondolom én is, mást nézzél hülyének, ha ide van időd írogatni, akkor van időd keresni is. Ha meg ennyire telik....Tudom, hogy egy jó szokás, csak ne velem... -
Kansas
addikt
Mesélj, miért nem ajánlott a Radium?
Én ugyan csak egyszer vásároltam tőlük, a mostani laposomat, de nekem nem tűnnek kétes bandának, legalább is nem inkább, mint bármelyik másik magyar kisker.
Az én laposom kapcsán elég segítőkészek és rugalmasak voltak, beletették amit kértem és időben kiszállították, normális áron(még pont a COVID-keltette hiány előtt). -
Tigerclaw
nagyúr
Ha a tavalyi 4xxx CPU szeria nem problema, erdemes megvarni mit alakit a Microsoft a Surface Laptop eseten. Dizajnban, sulyban, kijelzo teren az kiemelkedik magasan az AMD-s notiknal megszokott szinttol. Hatha az M1-es Mac-ekre tekintettel az araikban is visszalepnek.
Talan csak par het is kiderul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged