- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Hát te oltári szórakoztató f...igura vagy!
Kansas, 2021-03-16 18:02:31:
Ez is? Mondd már, melyik AMD mobil procival nem lehet laptopot kapni?Én felsoroltam legalább fél tucatot mit nem lehet kapni és fogalmad nincs mit válaszolj rá.
Itt kimerült a habzó szájú okoskodás.szerk:
Hallador, te is.Tudtok olvasni? Felsoroltam a típusokat, kérlek linkeld a megoldásokat, boltokat.
Annyi nem elég, hogy a föld lapos és gyíkembereket is ismertek. Kérlek mutassátok meg a konkrétumokat mert különben irtó nagy balfasznak tűntök.
Kb. ezen a szinten toljátok jelenleg. Amíg nincs bemutatva a gyíkember vagy pl. az Ideapad 5 14" 100% sRGB, 16GB ramos modell hivatalos itteni forrásból a szemünk elé.Mutassátok meg nyugodtan bárkinek a 2-3db hsz-t, hogy döntsék el ki a hülye.
Aki tételesen felsorolta mi van és mi nincs, vagy aki annyit írt, hogy: "!(/%!"=(/)(grrrrhrrrrrr keressémagadnakdemindenvan!" -
sb
veterán
Goto notis topic.
Ott vannak páran akik 100-1000-es nagyságrendben láttak szervizelt notit az utóbbi években, talán mérvadó a véleményük.
Ha jól emlékszem nem feltétlen új modellek, "szürke" beszerzés, stb...A lényegre nem válaszoltál.
Írtam konkrét igényeket, kérném az ajánlatokat. típus/bolt.@hallador
Omfg. Már kifejtettem de te tutira valami párhuzamos univerzumban élsz. Vagy lélekben 78 éves vagy aki ül a padon és maga elé dünnyögi a képzelt valóságát amiről a többi arra járó nem is hallott és csak néz, hogy wtf??! -
Tigerclaw
nagyúr
"Par hibas linken, clickbait aron meg nem akad fenn senki. Ha megis, annak nem valo az Internet."
Ezt tartom. Ha kapok valahol egy 404-es hibat tobbet ne menjek arra az oldalra, vagy latok egy clikbait cimet, vagy arat, ne menjek oda? Ha a google-n keresztul megyek ugyanezt kapom.
Az ar osszehasonlito oldalak nem fednek le mindent, de nagyon hasznos szolgaltatasok, foleg ha te vagy a vasarlo. Gondolom azok a kereskedok nem hasznaljak, akik nem tudnak/akarnak versenyezni az araikkal. Par ev mulva jon az Amazon es az arukereso lesz a legkisebb problemajuk.
-
Darmol
senior tag
Rádiummal nekem volt rossz tapasztalatom. De olyan régen, hogy a részletekre nem emlékszem, csak a "tőlük nem" címke ragadt meg bennem. De ez nagyon rég volt, könnyen lehet, hogy azóta megváltoztak. De a rossz reklámot elég nehéz ledolgozni.
#21: A mai fiatalságra általánosan jellemző, hogy nekik a fészbúk az internet, a többi csak plugin mellette. És ezt olyan szinten nyomják, hogy még plagizálni is képtelenek.
Ha átlag egyetemistától kérdezek valamit néznek rám üres szemekkel. Mondom nekik: "Ott van előtted a szgép, nézz utána a neten. Huszonegyedik században vagyunk, nyugodtan használd a lehetőségeket". Néznek rám üres szemekkel. "Guglit ismered?" Réveteg szemekkel bepötyögi. Első találatban ott szokott lenni a válasz.
Digitális generáció ám a tököm... (Természetesen tisztelet a kivételnek.)
Szerintem Kansas csak vonakodva akar ebbe a skatulyába beletenni. -
Tigerclaw
nagyúr
Ez olyan mintha elvarnad hogy ne hasznaljon Facebookot, vagy Amazont a tomeg. Hozzaszoktak, es hasznaljak, vagy ha megis valtanak, keresnek valami hasonlot. Ma mar minden orszagban ilyen ar-osszehasonlito odalakat hasznal a tobbseg a vasarlashoz, vagy legalabb a kereseshez, pont azert mert rengeteg idot megsporol nekik. Par hibas linken, clickbait aron meg nem akad fenn senki. Ha megis, annak nem valo az Internet.
-
hallador
addikt
Ez a jellemző, soha nincs olyan AMD-s notebook, ami épp kellene, ha van akkor sincs. Sikerül megmagyarázni, hogy mi a baj vele. Mert ugyan venni senki nem fog, sírni azt nagyon tudnak. Ezért nem nagyon válaszolok már ezekre a kommentekre, mert lehetetlen elvárások vannak.
-
sb
veterán
Én 14"-os 1.5kg-ost vagy könnyebbet szeretnék. Lehetőleg HT-s procival és jó kijelzővel, 16GB rammal.
Itthon Yoga Slim nem volt, most látok valahol - talán a nem ajánlott radiumban - 4600U-val és 16GB rammal, előtte/máshol csak 8GB.
Zenbook 4700U, 16GB akad 400k-ért de abból is volt, hogy csak 8GB-ost lehetett kapni.
Ideapad 5 csak 8GB-os van, néemetknél néha van 16GB-os 60% sRGB kijelzővel.
Ennyi.
Swift3 szintén kb. fél évig 8GB-os volt csak. Most nem tudom van-e 16-os, már jó ideje nem néztem de szintén 60% sRGB.Lassan pont 1 éve nézem őket...
Mutass plz valami használhatót ezek alapján. Az se lenne rossz, ha nem 400k lenne.A H-s megjegyzésed csak vicc volt, ugye? 2.5-3kg-os notik vs 1.3-1.5kg-osok. Ezért vesz majd 5-600k-ért ilyen dögöt aki feleakkorát akar dgpu nélkül.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ne gaminget mutass, hanem olyat ami APU-ra epit. 5xxxU-ra. Mashol lattam Aspiret, Idapadot, Paviliont, volt kozottuk 16GB-s is, szoval egesz jol indult, persze jellemzoen tejfolos doboz hazzal, aztan meg pontot tett az egeszre a 250nites kijelzo. Gondolom boven lesz majd single channel RAM-os modell is.
Ugyanazokat a koroket futja az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest