- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
-
Kansas
addikt
Lenovonál úgy tűnik komolyan számolnak vele, úgyhogy kezdek reménykedni, hogy ha a T470-em csereérett lesz, egy Ryzenes konfigot kapok helyette(mifelénk rendesen osztogatják őket) - ez a mostani i5-7300U(2c4t) gyalázatosan lassú kezd lenni...
-
Kansas
addikt
Ezt hívják "állítva kérdezésnek", amikor bizonyítatlan állítás okát firtatja valaki... megszokott technika reklámokban("Miért a mi termékünk a legjobb a piacon?")
Ahhoz, hogy meg lehessen válaszolni, miért ignorálja, előbb igazolni kéne hogy valóban ignorálja, nem?
Persze az, hogy az általam linkelt Dell oldalon csak 10 féle Ryzen konfig van a 340 féle Intel Core i konfighoz képest, az felfogható ignorálásnak akár... -
Kansas
addikt
Mesélj, miért nem ajánlott a Radium?
Én ugyan csak egyszer vásároltam tőlük, a mostani laposomat, de nekem nem tűnnek kétes bandának, legalább is nem inkább, mint bármelyik másik magyar kisker.
Az én laposom kapcsán elég segítőkészek és rugalmasak voltak, beletették amit kértem és időben kiszállították, normális áron(még pont a COVID-keltette hiány előtt). -
Kansas
addikt
válasz
Tigerclaw #10 üzenetére
Mozgó célra nem lövök, amire kértél, arra kaptál példát, most más kell... hát guglizz magadnak akkor... de tessék, itt van egy olyan is.
Azért azt megsúgom, a H-s AMD procik is APU-k, amikor épp nem játszol, tud IGP-ről menni a lapos... -
Kansas
addikt
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Ez is? Mondd már, melyik AMD mobil procival nem lehet laptopot kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest