- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
Integrale #10 üzenetére
Szerintem nem ciki, simán oda lehet rakni bármelyik telefon mellé, nem magyarázom el ezredszerre, hogy az alacsony felbontás valójában nem alacsonyabb. Sem azt, hogy nem HD kijelzőről van szó, de értem a kényszeres degradálást. És ja, inkább az, minthogy össze lehessen gyűrni, mint egy tejfölös dobozt.
De igen, az i11 az Apple kompromisszumosabb készüléke, míg itt a Google csúcs telefonjáról beszélünk, tehát inkább egy 11 Pro-t kéne mellé rakni, ami ellen igazából csak a valamivel magasabb ár szól, mert minden másban jobb. Azonos áron meg ott a tavalyi XS, ami annak ellenére, hogy több mint egy éves még mindig erősebb vassal, jobb összeszerelési minőséggel és hosszabb támogatással bír.
Nem kell Applehez menni jobb telefonért ennyiért, android fronton is van bőven kihívója, ahogy azt az első kommentemben is leírtam, de megértem, hogy kényszeresen ugrotok minden hozzászólásra, ahol felmerül a konkurens rendszer.Alapvetően, mint írtam vártam ezt a telefont. Csalódás lett. Amit tud, az a jó kamera, de ez megint egy olyan feature, ami egyre inkább túl van misztifikálva a Pixeleknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest