- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
#16820480 #14 üzenetére
Ilyen téren igazad van, bár itt Európában nem látom túl nagy értelmét középkategóriában, az ilyen Yuhua és egyéb "sehonnani" márkáknak, mert kevés ember ismeri, épp elég "gagyi kínain" hangzik a neve is, ergo felejtős. Persze értem, hogy ezt akárki legyárthatja, de a lényeg marad.
Nekem 10-ből mondjuk 2-3 ismerősöm volt képben a HTC-vel (még a dájmondhájp ellenére is), a maradék ugye "mi ez, kínai Prada?"
-
Morden24
nagyúr
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Számomra esélytelen, egyrészt netelőfizetés, másrészt elég sokat vagyok mozgásban (meg vonaton), ott meg elég kevés a WiFi. Meg egyébként is, ne ezen legyen a spórolás. GPS-be nem halok pl. bele, de ez azért kéne.
A felbontás meg tényleg elég gyerek. Na nem baj, "majd a legközelebbi"
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest