- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
kelly416 #131 üzenetére
ez jo tipp, kiprobalom ezt, eddig nekem az volt a tapasztalatom hogy mindig egy picit erosebbre vette mint kellene.. de nyaron macera hale van veve es vakon kezzel kell felhuzni hogy lasson az ember valamit... az automataval igazabol az a gond hogyha relative sotet van de szembekap valami fenysugarat, feleslegesen eros lesz a kijelzo fenyereje. elforditom egy picit es maris visszabb veszi.
-
kchris78
veterán
válasz
kelly416 #128 üzenetére
ezzel nincs is már gond, ha van egy 4-600nites kijelző az már olvasható napsütésben. Csak nem mindegy hogy közben mennyit fogyaszt.. Egy csutkára feltekert AMOLED kijelző (főleg ha fehér a háttér ami az 5-ös Droiddal gyakori) esetében szinte percenként ugrik a töltöttség % lefele egyet... Minden telefonnál tapasztaltam (utóbbi iPhone5, Lumia 1520, iPhone6) hogy mennyit lehet azzal takarékoskodni ha olyan 20-25%-on van konstans módon (főleg télen elég) a fényerő, nem pedig automata. Nekem megfelel így ha valaki az erősen világító kijelzőt szereti, lelke rajta (TV-t is általában annyira letekerem amennyire lehet).
-
Dottore
addikt
válasz
kelly416 #119 üzenetére
Nézd navigáció helyett mondhattam volna mást is, de felesleges mert mindenkinek más igényei vannak és ha nagyon szeretnéd minden állításomra tudsz mondani egy ellenérvet, ahogy én is. Nálam a szivargyújtó nem játszik, mert bringázáshoz vagy túrázáshoz kell.
Maradjunk annyiban, hogy az e-ink inkább jobb ha van, mert maximum nem használod. Ami gáz, az az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest