- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Nekem nem áll szándékomban.
Nokia 5800-on írta a cikkeket? Hát azért tényleg nagy tisztelet neki!
Ezek szerint te jobban ismered. Mondd meg neki, hogy ezért nem kell, abbahagyni, ha mást nem kis összefogással összedobunk neki valami fasza cuccra amin kényelmesen tud majd írni.
-
BenHans
addikt
válasz
viewdetails #26 üzenetére
Én nem tudom, nem használok Sony-t. De már lassan annak is örülhetünk ha egyáltalán foglalkoznak bármilyen észrevétellel, legyen az bármelyik gyártó.
pl [link]
Elvileg átgondolták, és mégis lesz 4.2+Sense5, de csak a z520e-re mert a z560e-ben nem Snapdragon S4 , van, hanem csak S3.
-
BenHans
addikt
válasz
(An)Dante #16 üzenetére
Nem kell visszavonulni, senki sem utál, én tuti biztos hogy nem.
Néha egy kicsit átgondolatlan a cikk, előfordult már, hogy majdnem szóról szóra ugyanaz a cikk jelent meg kétszer, és sokszor fordulnak elő helyesírási hibák.
Nem tisztem eldönteni, hogy ez miből kifolyólag van így, n is lesajnálnám hogy nem rakok ékezetet ha az élet
egyéb területein problémák merülnének fel.Én ezt a lapcsaládot egy vezető portálnak tartom, és a tagok száma sem véletlen, de épp ezért nem fogadható el a nagyobb mértékű pontatlanság.
Lehet amúgy, hogy pont az a probléma hogy nem mindig laptopon vagy tableten írsz.
Amíg nincs rendes applikáció a telefonomon, addig kb. egy 5 szavas sms-t sem tudok rendesen megírni.
Az én kritikámat kérlek fogd fel építően. Én szívesen olvasnám továbbra is a cikkeidet, mert az idegesítő apróságoktól eltekintve többségben jók szoktak lenni, pláne ha erre a pár dologra jobban odafigyelsz.
Üdv. Ben
-
BenHans
addikt
Emiatt akkor sok gyártótól el lehetne pártolni, mert a konkurens gyártók felhasználói mindig szidják a támogatást.
Lényeg, vagy nem lényeg, pont eleget olvastam már ezt a szót ahhoz, hogy zavarjon. És egyes cikkek színvonala sincs rendben, pedig javíts ki ha tévedek, de pont az lenne a cél hogy minél hamarabb, minél pontosabb információkat olvashassunk. Ja és persze ha lehet magyar nyelven, de ha ez nem jó akkor angolul és németül is értek egy kicsit, de ne urdu nyelven legyen írva, mert néha olyan magyartalanok az írások hogy gulyásért kiáltanak, miközben Kazinczy döngeti a koporsó fedelét.
-
BenHans
addikt
ALAPOKON!
Lehet olyan beállítást eszközölni hogy bizonyos szavakkal ne találkozzak böngészés közben, van erre valami szűrő? Mert ha van, akkor használni fogom, aztán inkább behelyettesítek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest