- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Elhiszem, hogy szimpatikus neked (mivel most X1-ed van).
Eleve a koncepció nem is lenne rossz, de a külföldi tesztek alapján, a SE-nak (az egyedi menüvel) sikerült kicsit belassítania a telót. Közel nem olyan gyors, mint a desire.
Én inkább a HTC készülékét választanám.Én meg LG-t és SE-t nem vennék szívesen. Az LG telefonok nekem nem szimpatikusak, az SE meg az elmúlt időben, igen csak gyengén teljesített. Most hátha talpra állnak, és végül csak jó lesz az x10.
"viszont egy n800-at és egy fain kis androidos pro samut bevállalnék."
Nem n900-at akartál írni? -
bigmasterg
addikt
"nemhiába lőnek értelmes képeket a fotósok is órák hosszáig amiből a végén 1db képet választanak ki "
Na jó, de ott a képminőséggel sosincs probléma, ott a tökéletes kompozíció és jól elkapott pillanat miatt csinálnak sok képet.
a másik meg:
nem is tudom mit vártok egy okostelefon kamerájától.Miért a symbian-os telefonok nem számítanak nálad okosnak?
Szerintem kb. bármelyik 5 vagy több megapixeles N-es nokia, v. symbianos Samu kenterbe veri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest