- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardSanyeee
őstag
válasz
bigmasterg #32 üzenetére
"a SE-nak (az egyedi menüvel) sikerült kicsit belassítania a telót."
Ez hülyeség, egyrészt azért mert a Desire-ön is egyedi menü van, másrészt egy telefon alapból lassú, szóval optimalizálni sikerült kevésbé, mint a Desire-t, nem pedig lelassította az egyedi menü. Meg X10-en még csak 1.6 van, az se mindegy.
-
babati
aktív tag
válasz
bigmasterg #32 üzenetére
hali. elore bocs az ekezeteke mert mobilrol irok. tetszik hogy nem ugrassz egybol nekem mert itt altalaban azt szoktak az emberek. igazad van ha valasztanom kene lehet en is egy htct valasztanak a mezonybol, mert felek a rossz anyagminosegtol amit allitolag kikuszoboltek. n900at akartam irni kossz hogy kijavitottal. n97 mini se lenne rossz de nem tudom hogy ossze tudnek e baratkozni a rendszerevel. udv.
-
babati
aktív tag
válasz
bigmasterg #30 üzenetére
hagyd már a nokiát. eleve a nokián nincs android, le van trotyosodva évek óta a symbian-nál és annyi. samuval nincs bajom mármint maga a telefonjaival, de egy bajom azért mégis van a samuval, sokan rohangásznak vele mert egyre jobban divattelefon és én nem szeretem az olyan embereket akik követik a divatot. szóval nem áll közel egyik márka sem hozzám a két márkából amit írtál, de viszont egy n800-at és egy fain kis androidos pro samut bevállalnék.
egyébként meg hiába példálózol, már harmadjára írnak az x10-ről. ezért rossz telefon nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- Brave
- Gurulunk, WAZE?!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest