- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Elhiszem, hogy szimpatikus neked (mivel most X1-ed van).
Eleve a koncepció nem is lenne rossz, de a külföldi tesztek alapján, a SE-nak (az egyedi menüvel) sikerült kicsit belassítania a telót. Közel nem olyan gyors, mint a desire.
Én inkább a HTC készülékét választanám.Én meg LG-t és SE-t nem vennék szívesen. Az LG telefonok nekem nem szimpatikusak, az SE meg az elmúlt időben, igen csak gyengén teljesített. Most hátha talpra állnak, és végül csak jó lesz az x10.
"viszont egy n800-at és egy fain kis androidos pro samut bevállalnék."
Nem n900-at akartál írni? -
bigmasterg
addikt
"nemhiába lőnek értelmes képeket a fotósok is órák hosszáig amiből a végén 1db képet választanak ki "
Na jó, de ott a képminőséggel sosincs probléma, ott a tökéletes kompozíció és jól elkapott pillanat miatt csinálnak sok képet.
a másik meg:
nem is tudom mit vártok egy okostelefon kamerájától.Miért a symbian-os telefonok nem számítanak nálad okosnak?
Szerintem kb. bármelyik 5 vagy több megapixeles N-es nokia, v. symbianos Samu kenterbe veri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest