Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Kicsit késett..
-
rootkiller
őstag
Épp időben
Artengo TR 990 Pro
-
joey04
titán
2014 február, 4.3
A 4.4 lehetőségét meg vizsgálja... anyám. Plusz a sony eleve nem az optimalizálásról híres. Az sp-k eddig is "dadogtak" nem kicsit...[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Én már annak is örültem volna, ha a sony csinált volna egy stabil 4.1-gyet P-re, akkor pont nem érdekelne milyen verzió van a telefonon.
De hát sony........Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
KukliN
csendes tag
Az LG a legokosabb...Kihagyja a 4.3-at és egyből 4.4-et csinál a készülékeknek
-
Enci1983
senior tag
De odavagytok már, nem hogy csápolnátok örömötökben hogy új frissítést kaptatok. Bevágnám néhány emberkét innen a fejlesztőkhöz aztán megnézném ott is ekkora tátit nyitnának e, mikor bedobnák a lasztit hogy na most akkor x időtök van optimalizálni a felületet az appokat a megjelenést stb az új android verzióra. Mert ugye kiadott rá a drága ügyfél ennyi meg annyi összeget. Na két véglet van, vagy határidőre sikerül megcsinálni és aztán nemgyőzik csinálni a hibajavító csomikat, mert ugye lázad a fórumvilág, vagy késnek de végül kapnak egy szinte hibátlan frissítést de akkor meg azért sikoltoznak hogy ennyi idő alatt már kiadhatták. Vegyetek Nexust wazz aztán arra fix hogy jön az új verzió határos időn belül. Meg egyáltalán, ha nem az új android van rajta a teló rögtön használhatatlanná válik, mi ez? Ez már őskövület. Nevetséges amit néhányan itt művelnek.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
Magnat
veterán
Én ezt a nem a Sonyn múlik (tetszés szerint helyettesítendő LG, Samsung...) dumát sosem értettem...először is engem mint vásárlót hol érdekel ez? Másodszor meg nehogymár a készülékgyártók kezében ne legyen eszköz a soc-ok gyártóit rákényszeríteni arra, h drivert csináljanak... létezik pl olyan dolog, h szerződés, vagy bojkott, ha előbbi nem működik... ez inkább egy jó duma arra, h másra mutogassnak, miközben röhögnek a markukba, h a fogyasztónak meg kell vennie az új eszközt, ha friss Androidot akar.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Steve1207
veterán
válasz #18567168 #35 üzenetére
Pedig Badboys-nak van jobban igaza. A HOX elég felejtős a rettenet tegra miatt, meg is értem, hogy megálltak vele, mert csak nyűg volt a nyakukon így, pedig a többi részben nagyon egyben volt a teló.
One S árazás? középkategóriás az, csak senki se veszi figyelembe, hogy aki Sense-et akar használni az fizessen is plusz 10-20e-et és ez mindig is így volt. Csak manapság ez fikázás inkább, minthogy azt nézné az ember mit kap pluszba. Persze akinek ez nem lényeg nem is értem miért nézelődik ennél a gyártónál...Sonyhoz visszatérve: gyanús, hogy 4.3 marad, pont az a gyártó, aki megmondja, hogy mi lesz. Ha gondolkodik akkor ott vége, nem is foglalkoznak vele tovább. Nem ártana pedig rágyúrniuk, frissítés tekintetében (és optimalizáltság) eléggé kullognak sajnos, pedig nagyon kis szimpatikusak a készülékek.
.
-
törölt tag
Néhai felsőkategóriás modellt jelenlegi belépű szintű termékkel összehasonlítani nem releváns. Samsung is áthidalja valahogy a több soc problémát frissítéskor. Én drukkolok a HTC-nek, mert a telefongyártáshoz nagyon értenek, de egyenlőre túl sokat kérnek értük, és a supporttal sem kompenzálnak.
-
Strengar
tag
válasz #18567168 #24 üzenetére
One S azért nem lett frissítve mert 2 különféle soccal került piacra. Az egyikhez volt driver a másikhoz nem. Nekem is One S-van, semmi problémám nem volt vele az elmúlt másfél évben 4,3-at meg megoldottam xda-ról. Azt viszont elmondhatom, hogy a mai napig az egyik legpatentebb készülék mind minőségre mind stabilitásra. Az ilyen olyan kínai 4 magos csodák 50k-ért a kanyarban sincsenek hozzá képest.
-
myckie2
őstag
-
Maacaw
tag
Már hogyne lenne opció Rootold a telót, és Flashtoolal már csapathatod is fel az ftf fájlt
Egyébként a WiFi-n javítottak 4.3-ban, most ahol régen még eldobálta, ott már stabil 2-es, a mulitask is jobb lett, a Walkman-nél valami eszméletlen ötletes/szép lett a Play/Pause animációja. Negatívum hogy még nincs rá root, de a smooth működés ellensúlyozza ezt
mukurisho:
Mint ahogy írtam, szuper lett, szinte tökéletes, de nézz be az SP fórumba, ott is mindenki elégedett az új firmware-vel
[ Szerkesztve ]
-
mukurisho
tag
Attól kérdezném, aki már próbálta.
Milyen lett a telefon a frissítés után?
Én anno megvettem mert nagyon tetszett, viszont hamar meg is szabadultam tőle,
mivel random lelövöldözte a folyamatokat(használat közben).
Gondolok itt pl arra, hogy lelőtte a zenét mialatt böngésztem,
sokszor nem jött elő a billentyűzet, meg hasonlók... -
halkow
őstag
érdemes lett volna kihagyni a 4.3 at és jöhetett volna 4.4 sp-re jobb lett volna
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Krugszvele
senior tag
Hurrá, kijött a 7 hónapos frissítés, mikor az újabb major ág is négy hónapos, a legújabb verzió meg december 9-én jelent meg....
Bújjanak el szégyenükben!!! -
jaszy91
aktív tag
válasz ghiottone #18 üzenetére
Tudtommal nem a Sony-n múlik, hogy lesz-e a rá frissebb android. Persze rajta is, de csak azután hogy a hardver gyártók csináltak az aktuális droid verzióhoz drivereket. Ha jól tudom, de ha nem akkor bocs a tévedésért
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
Starz561
tag
Sony Xperia M re jöhetne már legalább 4.2.2 -_-- Jobb vettem volna SP-t. Bezzeg a dual simes M en 4.2.2-van.
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
ghiottone
nagyúr
"Az Xperia ZR és SP KitKat rendszerre történő frissítésének lehetőségét egyelőre még vizsgálja a Sony." - na ez a vicc kategória. Van SP a családban és eléggé jó kis gépnek tartom, szomorú, hogy a Sony nagy ívben sz@#>k a picivel régebbi modelljeire.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
jaszy91
aktív tag
-
jaszy91
aktív tag
Jó hír, V-re jöhetne minél előbb. Meg jó lenne, ha a V-re is vizsgálnák a 4.4-et, nemcsak ZR-re meg SP-re.
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
Paul119
addikt
Rövidesen milyen intervallumot jelent? (gyári független Z)
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
deltaa97
tag
Végre..
Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
kecskebégető
aktív tag
4.3 muhahahahahah
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
bozont
veterán
Az SP azért nem olyan régi, sőt, hardverileg elég jól sikerült igaz csak 2 mag és 1GB ram, de ez még bőven elég egy-két android verzióra. Szerintem a 4.4 még lesz rá, valamikor nyáron esetleg ősszel, miután a Z-ket lerendezték. Csak a sok sírás miatt írták ki azt amit szerintem, előtte már megvolt erősítve a 4.4 is.
(#7) Xaels
Sajnos ez a szolgáltatós telefonoknál (mint esetemben) nem igazán opció.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Majd az XDA megoldja akinek kell az újabb. Legalább a sok gyártó által telepített szeméttől is meg lehet szabadulni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
Az L is 1 frissítést kapott elég baj az L -hez sorolják az sp-ét
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
A Kikat-nek pont az a lenyege, hogy a regebbi vasakon is jol fusson.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
zoll96
csendes tag
jobb később mint soha Kit-Kat szerintem felejtős...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest