- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nel
csendes tag
Nekem sem jön be ilyen színben(női szemmel),de a telefon nagyon tetszik!
Nem lehet tudni,hogy mikor lesz elérhető hazánkban is? -
LEFTHORSE1
őstag
Mint ahogy Jeremy Clarkson mondta, olyan a színe mint egy herezacskónak..
Végülis ez tablet vagy telefon?
Pontosan 30% zsugoritásban venném meg, szürkében vagy fehérben, egyedi festett hátlappal... öt éven át eszembe sem jutna mobilt venni -
daniel909
addikt
pfuj de randa :S
-
plus44
veterán
Bizarr, de a női társadalomnak is kedveskedni kell, bár szerintem a szürke is elég nőies, vagy inkább unisex.
-
Arm0red
csendes tag
Szerintem az ilyen világító rózsaszínbe semmi nőiesség sincs, ez inkább amolyan kislányos plázacicás "oksitelcsi" színvonal, átlagnál valamivel értelmesebb nő tuti nem venne ilyet, nem is értem miért nem lehet valami normális elegáns női színnel adni az ilyet. (Pl: bordó)
-
mrlujoak
veterán
válasz
(An)Dante #16 üzenetére
Amennyiben csupán az európai megjelenés megerősítése miatt késett a hír, akkor ezt a címben is illene nyomatékosítani. Mert ez így sántít egy kicsit.
"Xperia Arc rózsaszínben is"
Persze rá lehet fogni - mint ahogy tetted is - de akkor ne csak egy rózsaszín variációról szóljon a hír, ráadásul "a nem is annyira fontos NTT docomo"-s logoval ellátott mobilt mutogatva a képeken...
-
n0_gAboR
őstag
Nagyon jol nez ki ez a telefon. Kar hogy androidos SE-t nem vennek.
-
(An)Dante
őstag
A rózsaszín NTT docomo kiadás bejelentésekor még nem volt biztos az európai megjelenés. Azóta ez is tisztázódott, ezért jelent meg. Nem minden hír kerül ki azonnal, de nem gondolom hogy egy 24-e után megjelenő színvariáns esetén annyira fontos lenne a bejelentés élő közvetítése...
-
LordTech
tag
Ha a barátnőm megjelenne ezzel, eltünnék én, de marha gyorsan..
-
fi:zi'k
nagyúr
Az jó ha egy eszköz érzéseket vált ki az emberből. Az már kevésbé ha ez csak negatív.
-
Brutális eb
addikt
Végre!
Hello kitty, hello világ,tatatatattam-tam tam.Cicaphone.
-
Ricardo
titán
Értem én hogy kell más szín is, de azért ez a rikító rózsaszín
Vannak ennek a színnek sokkal diszkrétebb, kevésbé világító árnyalatai is.
-
mrlujoak
veterán
Elég lassan vánszorognak errefelé a hírek itten-e...
Páran még csak most kapnak az arcukhoz, az arcpirító színek láttán, holott ezt a modellt, ebben a színben már láthattuk...
Február 25-én, pont itt a MA-án volt egy cikk a legvékonyabb androidos telefon videóbemutatójáról:Videón a pengevékony NEC MEDIAS
A cikkben linkelt videó végén a lejátszó felajánl egy újabb videót, melyen már bizony, a Sony Ericsson Xperia Arc japán verziója látható (SE Xperia Arc Docomo SO-01C), amint az NTT DoCoMo bejelentései között tetszeleg....hogy még "frissebbek" legyenek a hírek, Február 24-én már egy képekkel megspékelt, promo videót is tartalmazó hír"morzsa" is napvilágot látott. Íme a hír.
A színhez pedig annyit, hogy nagyonrózsaszín
de a japók elég furák, nekik tuti bejön...
-
GALARDO
addikt
Hányinger.
-
gerilee
aktív tag
Sokkot kaptam b**meg, sokkot kaptam...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Neurotoxin #5 üzenetére
Az az alapmodellen, sőt - az összes Xperián eszméletlen gagyin néz ki. És nem csak képen...
-
RaveForce
veterán
4.2"es méretben nyilván sok nőnek fog kelleni...lol
-
Morden24
nagyúr
De most őszintén: mert?
Nem az anyaghasználat változik, hanem a szín. Nem mondom, nekem ugyan nem kéne, de ettől még nem lesz nevetséges az, ha egy telefon nem csak feketében és esetleg fehérben jelenik meg, legalábbis szerintem.
Nem hiszem, hogy ez a nevetségessé tétel legjobb példája, sokkal inkább a popularitásé. -
skajwa
senior tag
Most má tudom miért volt eddig hiányérzetem!
Amúgy ez az egyik elgjobb példája egy csúcsmodell nevetségessé tételének, hiába készült nőknek...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Japánban és Európában is piacra kerül a Sony Ericsson Xperia Arc rózsaszín változata.
- DUNE médialejátszók topicja
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Energiaital topic
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest