- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
harom.14
tag
válasz
woodworm #669 üzenetére
Hu, most nézem az árukereső vélemények között szörnyen lehúzzák ezt a DLinket, főleg szakadozó netre hivatkoznak. Többek között ez zavar a jelenlegi routerben is.
-
harom.14
tag
válasz
woodworm #669 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A mindennel együtt azt jelenti, hogy gearbesten $49.89 plusz az EU Express vámmentes szállítás.
Padavannál használnám majd, ha csinálnak rá, amit elég esélyesnek érzek. Addig elleszek a gyári rommal is.
A legfőbb szempont most a hatótáv/jelerősség lenne amúgy. Jelenleg egy párezres Zyxel van, de az a hátsó szobából sokszor gyenge vagy meg is szakad. Ráadásul, ettől függetlenül, újra kell indítanom majdnem minden nap a routert, mert elveszti a netet.
Pont a dir-860L-t néztem még 17-ért az extreme-ből. Vajon annak erősebb lenne a wifije? Ennek amúgy nagyon bejön a designja.
Kösz a sebesség infót, akkor igazából a mini sem olyan rossz, féláron - ha nem váltok nagyobb csomagra. -
harom.14
tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri most egy Xiaomi Router 3G mindennel együtt 15500 Ft-ért? A mini áfával 8700 lenne, a sima 3-as pedig 9900 Ft. A netem most 100/50-es, és ez a legkisebb csomag, erre ha jól sejtem már kell a 3G verzió. (Mások itt a fórumon 50Mbs-es letöltést írtak a Minivel)
Esetleg van tippetek hasonló ac routerre ilyen áron? Egyáltalán nem ragaszkodom a xiaomi-hoz, de sok jó és olcsó cuccuk van, most már lehet ki kéne próbálni egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest