Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Routerek esetén általában nem az usb lehetőségei korlátozzák az elérhető letöltési sebességet. A 3g-n hiába lesz usb3, a letöltési sebesség 5-10 MB között lesz. Ami egyértelműen gyorsabb az a hálózati megosztás, íráskor 30 MB/s, olvasáskor akár 100 MB/s körüli sebességek is elérhetőek.
-
blash
tag
Ez a MI 3G csak kínai verzió, kínai felülettel, adapterrel. Megvárnám, hogy legyen padavan tamogatása, meg még jobb lenne, ha eu adapterrel is árulnák, mint az előd MI 3-at. Elvileg a MI 3 gyári firmware-jében is van transmission, csak épp nem tölt felfelé. Bár erről csak olvastam, mert rögtön tettem is rá prometheus szkripttel a padavan firmware-t. Ha jól rémlik ezek a leírások alapján csináltam: miui foruma, reddit. Április óta használom, azóta stabilan működik. Egy 64 gigás Sandisk Ultra Fit pendrive-ot tettem bele, ami alig áll ki a routerből, bár kicsit melegszik letöltéskor, de azért nem vészesen.
-
woodworm
veterán
Meg lehet próbálni, de sokkal előrébb nem vagy a wifi szempontjából. A tökéletes működéshez ugyanis kell az eeprom mentése, majd a szerkesztett verzió visszaírása. Ezt vagy végigcsinálod egy orosz szöveg google fordításából, vagy egy angol menürendszerben szépen sorban.
Nem tudom a letölthető fw mit tartalmaz, a prometheusban beállítható mi legyen beleforgatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Apple Watch 7 Red 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 81%/p4550
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő