- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
válasz
herdsman12 #499 üzenetére
Azt hittem hirtelen a menüben keresed a kikapcs gombot
Ilyen szokott lenni de felesleges szerintem. -
hudyfiu
senior tag
válasz
herdsman12 #497 üzenetére
Routerben nem szokott lenni
-
hudyfiu
senior tag
http://bigota.miwifi.com/xiaoqiang/rom/r1cm/miwifi_r1cm_all_75496_2.8.91_ENG.bin
Settings>Status> System Language>English
Egy ilyet írnak még a nyelv átállításra.
-
hudyfiu
senior tag
Én innen rendeltem most is:
Kijön 7 körül.
A több antenna elvileg jobb térerőt és akár gyorsabb másolást eredményezne.
A gyorsabb másolás jelen esetben kilőve ha lanon van az egyik gép mert csak 100-as a lan portja a routereknek így nem lehet kihasználni.
Ha 2 wifis eszközzel másolsz akkor gyorsabb lehet. -
hudyfiu
senior tag
mi router 3 ha jól látom csak a + 2db antennával jobb és itt vége is a listának.
Annyit talán nem ér az a +10$ de kinek hogy.
Biztos jobb a térerő kicsit viszont én úgy vagyok vele hogy inkább még 1 kicsi router repeaternek amit bárhova be lehet dugni mint hogy 1 routerrel centizzem a wifi térerőt. -
hudyfiu
senior tag
Járt már valaki úgy hogy nem engedte feltenni az okosított rendszert?
Vettem most még 1 ilyen routert.
Meg van hozzá minden fájl.
Ugyan úgy csinálok mindent ahogy az előzőnél.Valami régi pandorát már 1x sikerült feltennem de akár mi mással próbálkozok behal rendszer frissítés után.
Mind a 2 "töréssel" próbálkoztam de mindig ugyan az a vége.
-
hudyfiu
senior tag
Nem tudom ma kipróbálni amit akartam, nem lesz időm már rá sztem.
Legközelebb lehet csak szombaton tudom.
Viszont akinek van pandora fent az is gyorsan le tudja tesztelni.
Csak egy mentést kell csinálni és feltenni az általam linkelt rendszert.
Ha nem jobb akkor gyorsan vissza lehet rakni a pandorát a mentéssel -
hudyfiu
senior tag
Ja és mondjuk a sebességből (9MB/s) már kiderül aki ismeri de 300Mbps-on csatlakozott a noti mert még az ac-t nem tudja de a héten lehet lesz egy ac-s teló a közelében és akkor azzal is meg tudom nézni.
Mondjuk akkor már 2ac-s cucc kell mert már most is ki van használva majdnem a lan maximuma.
Na majd kitalálok valamit. -
hudyfiu
senior tag
Nem lesz időm hosszabb, képes gargoyle beszámolóra...
A lényege amúgy annyi hogy sokkal egyszerűbben be lehet állítani mindent mint openwrt-ben.
Vpn, usb, ftp és mindent megcsináltak hogy 1 kattintással lehessen szinte engedélyezni, beállítani.
Minden eszközt pontosabban lehet monitorozni és jobban rendszerezni.
Több 100 wifis, pc-s hálózatokhoz szoktam használni ezt a rendszert.
Persze ott már pc-re van telepítve mert kell az erő.
Korlátozásokat is 1-2 kattintással meg lehet oldani.
Azt is lehet szinte mindenre.
Ki mennyit mikor tölthet, idő és forgalom korlát.
Tudom hogy ez mind megvan openwrt és a többi rendszer alatt is csak nem mind1 mennyi idő beállítani.Talán 1 dolog nincs ebben amit anno használtam openwrt alatt, a lucis torrent konfig felület de igazából ha megvan a transmission config fájl akkor bemásolva, ugyan úgy lehet használni mert a letöltő felülete ugyan az mivel minden csomagot fel lehet ez alá is tenni mint openwrt alatt.
Wifi teljesítményre is ugyan azokat hozza mint a többi rendszer alatt mivel ugye az alapja mindnek ugyan az szinte.
Érdekesség hogy inkább 3 antennás routerekkel dolgoztam itthon de rájöttem hogy semmi értelme szinte, majdnem ugyan olyan térerő van az antenna nélküli routereknek is.
Persze lehet mókolni a sok antennákkal de olyan nagy távolságokra nekem úgy sem kellStabilitásra szintén nincs panasz.
Van olyan routerem ezzel a rendszerrel ami majdnem 1 éve megy.
A többi is áramszünetek miatt indult újra. -
hudyfiu
senior tag
Sikerült feltennem a reggel linket rendszert.
Úgy látom megy minden.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Amúgy is ahol csak tudok gargoyle-t használok.
Elég sok fontos cucc van benne ami számomra elengedhetetlen.Itt egy leírás hogy lehet "feltörni" a routert.
Nem tudom mit kínlódik a xiaomi mostanában mindennel de végül is megvolt pár perc alatt.Nagyon jó lett a kütyü.
-
hudyfiu
senior tag
Ha valaki tudja vagy érdekli próbálja ki ezt a gargoyle-t.
Csak este tudom megnézni.
Van rá esély hogy a network részét ssh-n kell állítani mert van egy másik ilyen routerem, másik márkával és ott hibás volt a network rész a webes felületen.
Szóval aki ért hozzá csak az próbáljon rá nehogy ne legyen utána net otthon -
hudyfiu
senior tag
válasz
syler123 #239 üzenetére
Az a hivatalos oldal elvileg viszont régebben ha openwrt-t tettem akkor inkább ezt használtam:
http://dl.eko.one.pl/luci/chaos_calmer/ramips/
Gargoyle miatt szoktam erre az oldalra csak azt már nem frissítik.
Itt Január 23 ami az "mi mini"-re való (openwrt) és ebben van webes (luci) felület is.
Mondjuk csak érdekességként írtam be ezt, ha valakinek kellene.
Csak valahol olvastam hogy javították a wifit de azt már nem tudom hol.
Kár hogy nincs olyan grafikonos kimutatás luci-ra rendesen mint gargoyle-on, csak amiatt nem használom már...
Pedig amit tudtam már kipróbáltam sztem
-
hudyfiu
senior tag
válasz
syler123 #237 üzenetére
Úgy tudom javították a nagyobb hibákat...
A pandorának nem ez az alapja?
Láttam páran azt is használják csak még lusta voltam kipróbálni.
Itt vannak friss rendszerek rá:https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?pid=306678#p306678
letöltés: https://mega.nz/#F!4Uh2wSDI!1HGl8pNv1gTBdHKKutWraw
Amúgy most látom hogy 3,5 MB amit küldtem szval így tuti nincs benne webes felület sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest