- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
TheSaint #1498 üzenetére
Igen csak kezdő vagyok, de novemberben még a TWRP-ről se hallottam meg a firmware csere, camera2.api és barátai... Azóta sikerült feltennem egy miui EU és egy HAvoc Romot, ki kísérleteztem hogy melyik a legjobb szoftver a Google kamerához, ilyesmi. Kicsit ezekért büszke is voltam magamra
De látom van még mit tanulnom!
Tudnál abban segíteni hogy néhány úgy látom alapfogalmat elmagyarázol?
Ezt a vendort normálisan leírva sehol se találtam.
+ez a Data partíció titkosítás visszafejtés miért kell vagy mi vele a gond mert valamit elveszít csak nem értem hogy mit
Akkor lehet az én telóm se jó már csak nem tudok róla?
Bocsi ha körülményes vagyok -
Bali27
addikt
válasz
TheSaint #1490 üzenetére
De hogyhogy nem tudtad föltenni a Havocot?
2.3 tulip... Letölt...
Ha érdekel el küldöm neked a twrp-t meg a firmware-t direktbe amivel csináltam...
Pedig életem első OS-e volt amit feltettem ha az EU romot nem számítom bele.
Igaz előtte indiai youtuberek oldalán meg néztem note 6pro hoz mit ajánlanak mik működnek stb... -
-
Bali27
addikt
válasz
TheSaint #1462 üzenetére
Igen azon vagyok. Eddig egy hibát se találtam.. Nekem a 2.3 van fent de a tuliphoz nincs is 2.4 csak 2.3.
Recovery abból 2 féle is van.. Nem figyeltem melyikkel csináltam..
Firmwaret viszont kellett feltenni.Azt se tudom már honnan szedtem de megvan.. 62mb...
Ha valakinek kell akkor toldacuccoton átnyomom ha privibe mail címet ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest