- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pumpa007 #795 üzenetére
Csak nekem bugos a 9.1.10 már megkaptam.
Ha a 8.12.27 óta jött stabil akkor nem enged váltani mert a stabil újabb. Akkor vagy vársz új devre vagy 9.1.10 vagy gép.
Azaz kibont, bekapcsol, nem adsz neki netet, frissítés menü letiltod h maga frissüljön és úgy adsz neki netet, majd dev zipre rámutat. Sztem így megeszi, mert kétlem hogy a legújabb stabillal kapod.Más: A sok sw galiba miatt minden huawei, Oneplus telefont megnéztem. Hát sajnos a MI-t ár/felszereltség terén nem lehet überelni. Honor 8X ugyan jó lenne, de nincs QC és a 2 óra felett van a 0-100% töltés, nincs kép stabi (megszoktam hogy van) és a többi. Szóval alkosson a MI szoftver téren és nehogy jöjjön más gyártónál jó telefon mert ugrás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest