- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5A Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszimi
tag
kaskader és trebrona, köszi szépen a válaszokat!
vagyis ha jól értem, egy eustockról rendelt xiaomi telón, pl BL nyitás és egyéb bűvészkedés nélkül is megússza az ember felesleges töltelékappokat, reklámokat?
még angliában rendelt tesóm anno egy redmi note 3-at, azon nemhogy tele volt ilyen bloatware appal, hanem reklámok is beugráltak még a főképernyőre is, dobozból kibontva, gyakorlatilag a bekapcsolás pillanatától. ilyenek remélem nincsenek már... amúgy a dizájn és a minőség, a nagy aksi tetszene, no meg az ár is, csak ez eltántorított eddig
-
Az a gond, hogy 2 SIM-et használok, és így nem tudnék memóriakártyát belepattintani a 32Gb rendszer mellé.
Bár nem vagyok HC user, az alábbi dolgokra kellene csak hely:
- néhány kisebb/általános alkalmazás;
- offline GPS + hozzá Mo. térkép (esetleg ha külföldre utaznék, akkor ideiglenesen a másik ország térképe);
- pdf, mp3, videó fájlok;
- keveset fotózok, és általában lementem a képeket, szóval túl sokat nem foglalnának.Nem tudom, a 32GB mennyire elég?
Mondjuk 5A Prime-nál nem lenne ezzel gondom, a 3 kártyahelyével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest