-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5A Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joker88
őstag
találtam rá védőfóliát,igaz a note 5a-ra való.. így a szélein nem simul rá, hála a 2,5D-nek.
-
kisza25
félisten
Gratulálok, azt nem vágom miért off
Amúgy a tollat írják az oldalon, meg én is írtam -
hidegen
csendes tag
válasz
bitblueduck #37 üzenetére
Nem fogyott el. Jah, és most akciós 35 000-ért.
-
-
kasamaki
csendes tag
ha valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet az ikonok elrendezésén módosítani. jobb lenne, ha 5 ikon lehetne egy sorban a 4 helyett. Köszi
-
albiosz
őstag
Köszi! Nagy dilemma, hogy ez vagy a 4X legyen. Gyakorlatilag a kijelzőn + akksin kívül mindenben ez a jobb. Jelenleg nekem 4,3" Nokia Lumia van, az után még a 4X is nagy lenne, de feleségemnek van és talán élhető lenne számomra. Farmer zsebben (nem far) hordva mennyire gáz a Prime?
(#186) kisza25: köszi!
-
kisza25
félisten
Mindenhol 2,5D GG3 nak írják, picit domborúbb, mint a sima 5A
-
b0bcat
addikt
-
Joker88
őstag
tegnap este megrendeltem.. kíváncsi vagyok..
-
-
-
Joker88
őstag
ja,meg majd elfelejtettem..
kijelzőre fólia ? vagy van rajta alapból valami ?
ha kell rendelni külön,honnan,kitől érdemes , -
Joker88
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #172 üzenetére
megrendeltem eustockról..
ha GLS pontra kérem,azt szállítás közben lehet megtenni , ugye jól értelmeztem az ott leírtakat ?
-
válasz
LyonnaisFan1 #172 üzenetére
Arra ott van a Redmi Note 4 3/32-es
-
LyonnaisFan1
őstag
Sztem mindenképpen érdemes.
Az a +1GB RAM már előny, és bekapcsolást követően körülbelül 1.6-1.7GB RAM van szabadon, ami sok mindenre elég.
Az meg pláne, hogy két SIM+SD foglalatos. Nem kell feláldozni a második SIM helyet, hogy SD kártya kerüljön a készülékbe.Nekem RM4X-em van, de eme készülék gyakorlatilag csontra ugyanaz, csak 0.5 collal megnövelték a kijelző méretét. Bár ennek egy kicsit a kijelző látja kárát. FHD-t bőven elbírt volna.
-
Joker88
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #170 üzenetére
már gondolkozom rajta én is..
ha már az előző kérdésemre mely szerint < meggondolandó a váltás Honor7 Lite-ról >meg pláne a GLS pontos kézbesítés nekem előny..
szerk1.: amúgy lenne egy kérésem..
aki használja a telefont, linkelne ( akár google drive-on keresztül ) ilyen random képeket amik a telefonnal készültek ?
illetve, milyen a hívásközbeni minősége ? működik rajta normálisan az a zajszűrő mikrofon ? -
LyonnaisFan1
őstag
Most 36k-ért konkrétan hozzávágják az emberhez, nagyon kedvező az ára
Ráadásul a GLS-nek köszönhetően akár GLS pontra is kérhető a küldemény, azaz akkor vehetnéd át a küldeményt, amikor neked jó.
-
Mondjuk ezt nem értem, nemigen tud várni? De heteket tud várni mire Kínából megérkezik?
Legalább EU Priority Line-nal rendelted? Habár mivel Kínában újév van, így elég sokat kell majd várnia.
Én a helyetekben egy ilyen Note 5A Prime-ot vettem volna.
-
No.01
addikt
Nagyin koszonom!
Sajna a mostani telefonjat tegnap vagy jobban mondva ma hajnalban sikerult elhagynia... igy nemigen tud varni.
Olcsot szeretne es olyat ami kicsit nagyobb, de nem tul nagy...Megrendeltem, meglatjuk mi sul ki belole.
-
-
No.01
addikt
Sziasztok,
SOS kell vennem egy telefont a hugomnak. Varni nem tud es nem is akar, (Redmi 5)
Kicsit elvesztem, h a B20 vegett mit is kell neznem? Global vagy International version?
Tudom itt OFF, de meg ma rendelos a dolog
-
-
volandy
senior tag
Szuper!
Köszi a választ!
Az ember mindenhol azt hallja, hogy jön a frissítés, nem jön a frissítés stb.
Ez jó ez a mottó!
Sajnos ez nagyon is igaz.
Nehezen állja meg az ember hogy ne nyúljon hozzá ahhoz is ami jól működik.
Volt egy kollégám még a 80-s években.
Olyan Zsigulija volt amibe még Made in Italy alkatrészek voltak.
Valamihez hozzá akartam csak úgy nyúlni a motortérben, azt mondta mindig: ne nyúlj hozzá mert most még jó! -
b0bcat
addikt
Évekig használtam 4.0.4-es Android-ot, miközben már a 6-os robot is kijött...
Alig 1-2 olyan alkalmazás volt csupán az áruházban, amit nem tudtam emiatt használni. Az alap Gugli appok szépen frissültek mindig, a telefon pedig stabil és gyors maradt végig. (Egy Haier W910-ről beszélünk.)
Ráadásul a Redmi 4X-nél pont az volt a problémám, hogy amikor 6-osról 7-es főverzióra váltottak, több apróságon is változtattak, ami számomra bosszúságot okozott...
Szóval engem személy szerint nem ejt kétségbe, ha nem frissül a készülékem. Az a mottóm, hogy ami működik, azt nem kell megjavítani, mert onnantól esélyes, hogy csak rosszabb lesz.
-
törölt tag
Wow, az eustock-nál most csak 35 ezer forint!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest