Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
A telefonban lévő modemet scannerként használom, de ezt csak úgy tudom megtenni, ha a telefon root-olt. Ami azt illeti, ha bármilyen perifériához a telefonon normálisan hozzá akarsz férni, akkor is root kell. Nem mintha ehhez a gyártónak bármi köze is lenne.
Mintha a PC-d kiírná, hogy bocsi, ha szeretnél rendszergazdai módba váltani, várj 72 órát, regisztrálj és "legyél aktív" a gyártó fórumán, és majd utána mi engedélyezzük, ha elég megbízhatónak találunk. Nehogy már ez legyen a normális....
-
helixP
nagyúr
A N4-4x sorozattól kezdve a Xiaomi zárt bootloaderrel szállítja a telefonokat, ez köztudott volt. Az is, hogy 72 óra az az időtartam, amire megjön az engedély.
Szar dolog? Az. Én is utáltam, és nem.ertem mert kell szopatni a népet.
Bátorság? Jogalap? Ugyan már. A saját készülékét úgy adja ki ahogy akarja. Neked kellett volna egy picit tájékozódni előtte és csak 1 nappal előbb megvenni.
Amúgy mi az ami miatt nem tudsz unrootolva dolgozni? -
dchard
veterán
Kösz.
Az 1.1-es MiUnlock azt mondja frissítsek, mert nem tudja ellenőrizni az eszközt.
A 2.2-es meg azt hogy várjak 72 órát...
Mielőtt bárki azt hinné, hogy megúszhatja 3 nap várakozás nélkül...
Ugyanazzal az analógiával tudok élni, mint az előbb. Nekem ezzel a szarral dolgoznom kéne pénteken, és itt állok letolt gatyával mert hogy 72 óráig nem azt csinálok a kifizetett szaros telefonommal amit akarok. Nem is értem, honnan a faszból veszik ehhez a bátorságot, vagy a jogalapot.... Ez eddig is irritált, de most üzletileg is érint....
-
dchard
veterán
Arra van valami mód, hogy zárt bootloader mellett rootljam ezt a fostalicskát? A note3 SE-met sikerült, de ezzel nem találtam hasonló megoldást.
Felmegyek a gyári unlock oldalra, erre azt mondja, hogy nincs "elég aktivitásom a Mi fiókomban" ezért nem engedi az unlockot. Hát bazmeg ha a Dell laptopom ezzel traktálna, hogy olyan operendszert telepítsek amilyet akarok, hogy nem fórumoztam eleget az oldalukon, az eladó fején verném szét....
Ha valaki nem hinné el:
Ez biztos valami kínai poén, amit csak én nem értek....
-
majorgent
tag
Na megrendeltem a telót. Kedden vagy szerdán érkezik.
-
movax
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
A Témákat visszavonta a gyártó, copyright-dolgok miatt csak bizonyos országokban elérhető.
-
Ferenczi Áko
addikt
Azt hol tudom beállítani, hogy lezárt kijelzőn váltakozzanak a hátterek? Frissítés után eltűnt a "Témák" alkalmazás..
-
-
vipviform
senior tag
válasz
majorgent
üzenetére
A B20-as akkor kell, ha mobilszolgáltatód 800 MHz-es LTE frekvenciát használ. Akkor a Note 4 Globál a te telód. Ha erre nincs szükség, akkor a Note 4x és BT 4.2 a jó. Ha sűrűn itthon vagy és Vodás területen is akarod használni az LTE-t, akkor a Note 4-re lesz szükséged. Figyelj a Note 4 esetén, hogy a dobozon rajta legyen a GLOBAL cimke.
Sok sikert a választáshoz.

-
majorgent
tag
Nos akkor miután összeolvastam mindent tudom hogy Note kell nekem, snapdragonnal...viszont még az nem tiszta hogy 4 vagy 4 x. Jó volna az újabbbluetooth amit a 4x nyújt, viszont ne tudo hogy a 4 által nyújtott B20-kihasználnám e. Németországban élek és igaz keveset mobilnetezek, nem bánám ha gyors volna.
-
Upo
addikt
Nem tudom hogy attól jó lesz-e ha lockolod. Az amúgy csak egy sima fastboot parancs. De mindennek gyárinak kell lennie, se twrp, se átírt rendszerfájlok, mert egyből bootloop-al honorálja a készülék.
Másik út, ha supersu van fent akkor leszedni, twrp-ből magisk telepítés, magisk alá a safetynet fix modult berakni, magisk hide alatt bejelölni a kényeskedő szoftvereket (android pay, banki app, pokemon go, stb...) és kész. -
Dapro
senior tag
hi, adott egy unlockolt bootloaderes 4x amire global dev romot raktam de így nem jó az android pay. tudom lockolni a bootloadert reinstall nelkul?
-
helixP
nagyúr
Egyetértek, "fekete szélű" full covert érdemes venni, csak ennél meg nagy valószínűséggel lesz egy szivárványos folt középen. Mondjuk ez alig észrevehető.
-
vampire17
addikt
Magamnak onnan is vennek... De a telo nem az enyem, gyorsba kene neki ra az uveg. Kinos, hogy megkert, vegyek neki egy telefont es mar a masodik uveg ami nem passzol...
https://www.premium-mobil.hu/xiaomi-redmi-note-4-tempered-glass-kijelzovedo-uvegfolia-3637?keyword=redmi%20note%204
Ezt neztem. Ebbol a boltbol mar rendeltem Redmi Note 2-re es nem volt gond vele soha.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Magyarorszagrol honnan erdemes tempered Glasst rendelni?
Smartshop.hu-rol rendeltem, de eloszor rosszat kuldtek (Sima Redmi Note-hoz) masodszor pedig elv 4X-hez, gyakorlatilag meg jo fel centivel kisebb minden iranybol az uveg...
-
Moonline.
aktív tag
Más is kapott 9.2.1.0-t?
-
zadir1
tag
Sziasztok!
Asszonynak néztem ki ezt a telefont. LG k10-eset használ otthon netezésre, főleg facebook, de már baromi lassú (1,5gb/16/2016)
Nagy kijelző, elég memória, gyors telefon kellene megfizethető áron, 40-50 körül ezt néztem ki.Megéri megvennem szinte csak facebookra, vagy nézzek valami mást?
-
helixP
nagyúr
válasz
dragonfx
üzenetére
Persze, itthon nálunk jobb a Snapis Global Note 4. Figyelj, mert van olyan sima is ami nem B20-as, valamint van MTK-procis is, olyat se vegyél.
Ez egy akksi király, tehát nem veszed észre, hogy 2-3,vagy 4G. Igen, van akinek 12 óra SOT (screen on time) összejön.
Holttér alatt kávát értesz a képernyő felett? Mert az nagyjából ugyanakkora.
Személyes véleményem, hogy ha nem kell a Note 4 extrém akksi teljesítménye, Mi A1-et vegyél. Vagy megfordítom: ha nem kell az A1 jó kamerája és tiszta droidja, akkor Note 4-et. -
dragonfx
veterán
vagyis akkor a 4 az jobb mint a 4x?
mert árban kb ugyanaz.
de én pont vodás vagyok igaz bp.n élek de ha már van rá mód használni szeretnéma 4G.t bár meríti a cuccot mint az állat tudom 2x annyira.
12 óra sot?
én 4g.n játszok zenélek gps térkép ilyenek.jó nem egyszerre.
note2 hez képest a képek hát nem is tudom.kb ugyanaz.
A1et akartam de kiábrándító valóságba felül milyne vastag a "holttér".ezen mennyire súlyos,? -
dragonfx
veterán
Skacok a 4x mivel tobb mint a 4?ebbol a fajtabol?
Ez voda 4g.t tudja?
Redmi note 2rol valtanek.szerintetek megeri?
Leginkabb a akksi ideje erdekelne leci irjatok par tapasztalatot.mennyire huzza a vas?fotok? -
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Abszolút nem vagy barom, sőt sok ilyen segítő kéz kellene!

-
koshmar
veterán
Hm, akkor rosszul írták valahol..
Igazából inkább a 4X és Note 4 között örlődtem többet.. túl sokat

Előző csütörtökön megcsodálhattam egy Note 4-est a Telenornál, és abszolút lenyűgözött, a kidolgozása fenomenális (az árat tekintve különösen).
Az 5,5 col viszont hatalmas.
Ugyanakkor 4X-et csak képen láttam eddig, jó lett volna összehasonlítani a kettőt élőben.. ezért hezitálok még most is.
-
koshmar
veterán
Helló!
Megéri ez a verzió a sima Note 4-hez képest azt a pár ezer forint többletet (pl. a gyorstöltés miatt?)
Persze számolva azzal, hogy B20 nincs. -
qwRafi13
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Xiaomi redmi note 4X-et, és az a problémám, hogy ugyan OTG kompatibilis, de az usb-s kontrollert nem viszi .. meghajtja, analog bekapcsol de semmi reakció még a play áruházból letöltött ilyen detectorok.vagy mik se látják..
Annyit találtam, hogy valami USB/BT joystickot.szedjek le, ncore-on fent is van.
Leszedtem, látja is, érzékeli a gombjait is, de fingom sincs, hogy mit kezdjek vele..
Kerestem róla leírást, de magyarba nem találtam..
Így akinek volt már vele dolga, vagy van ötlete mivel mással lehet életre kelteni a kontrollert.rajta, kérem ossza meg velem.Kieg infók: 8 magos vari, 4+64-es, aszzonynak is vettem és ugyanez a bibi.. xiaomishopról rendeltem.
Köszi előre is!
-
lowzor
veterán
Mi lehet az oka, hogy lefagy a telefonnal a böngészés kb 10-20 másodpercen belül? Az összes böngészővel ezt csinálja. Csináltam egy rendszer visszaállítást, az sem oldotta meg. MIUI 9 van rajta, eddig tökéletes volt, ma kezdte el ezt.
-
Nozy82
tag
Helló! Azt tudja valaki miért csinálja a telefonom, hogy néha nincs internet? Csak ha ki-be kapcsolom a netet úgy lesz újra. És elég sűrűn csinálja ezt... próbáltam mindkét sim foglalatba, de nem változott semmi...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
de a telefon leírásánál ott van hogy 10vagy 8 magos a proci

abból lehet tudni hogy snapi vagy mediatek
-
helixP
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Szerintem regisztráljon be ide az illető, és kérdezzen ő, vagy szokja meg, amilyen, mert kevés az esély, hogy pont ott fog lakni egy Note4 tulaj.
Egy topicban meg elég kérdezni ugyanazt.
-
vargalex
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Azt csak még tudja nézni, hogy alul a hangszóróknál van-e csavar, 6, vagy 5 lyuk van-e, illetve felül középen van-e az infra, vagy a mikrofon mellett...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
hát nem vagyok itt regelve de azért jó lenne ha tufná mivan a telefonban hogy ne szart tegyünk rá

-
Milestone2
nagyúr
Srácok Kalocsa környékén kérne segítséget egy felhasználó aki olyannira nullinformációs, hogy azt se tudja MTK vagy SD a telefonja... Frissített s nem tetszik neki a látvány...szeretne visszatérni (downgrade) az előző stabil verzióra.
-
Fecc91
tag
Sziasztok!
Nem rég lettem tulajdonosa, egy redmi note 4x-nek, a kérdésem az lenne hogy szeretném frissíteni miui 9-re, és kéne egy gyors instrukció hozzá, bootloader nyitás nélkül fel tudom tenni? vagy az mindenképp kell?
-
vargalex
félisten
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Szia!
A Note 4X-ből nincs global verzió (van egy Hong-Kong-i verzió, ami B20 képes). Neked a Note 4 Global kell.
-
Ferenczi Áko
addikt
Tudtok ajánlani olyan boltot, ahol Eu verziót árulnak normális gyártói garanciával?

-
akdsjnm
csendes tag
A modemes hülyeség amit írtam:

ez már inkább:
https://www.obeygeek.com/download-miui-8-1-10-0-for-redmi-note-4-global-stable-rom/de most nézem közben, hogy van "fastboot" és "recovery".
ez ugye a fastboot féle fájl, amit akkor ezek szerint így kell telepíteni:
https://www.youtube.com/watch?v=OUtsdyt3Gp8Na jó, már én sem tudom mit csináljak :S
-
akdsjnm
csendes tag
Megpróbálnám visszatenni az eredetileg megvásárolt ROM-ot, ahogy kaptam a telóval (8.1.10 -et) Mert azzal nem volt gond szinte semmi.
Csak hogy biztosra menjek ezért szájbarágósan megkérdezem itt:1. lépés: hogy a TWRP-t telepítsem, lépésről lépésre ezt megcsinálom ahogy a videón:
https://www.youtube.com/watch?v=VRy0ALIgaaQ&t=2. lépés: erről az oldalról letöltöm a 8.1.10-es "modemGS8.1.10.0.zip" -t és felmásolom a telefon belső memóriájába
https://xiaomifirmware.com/downloads/download-modems-redmi-note-4x-snapdragon/3. lépés: HangLe + Power gombokkal elindítom a TWRP-t, ezt már régebben használtam Lenovo készüléken, és homályosan van meg mit hogyan itt. De nekem nem kell semmi mentés, mindent leakarok róla törölni. Valami "Wipe Data és Wipe Cache" opciókat ki kell választani, és ennyi nagyjából igaz? SD kártya nincs benne hogy arról telepítsek. De megoldható.
No, és nagyjából ennyi igaz? Segítene valaki ebben, ez így jó minden? Előre köszönöm

-
Bence199804
csendes tag
Sziasztok! Valaki esetleg tapasztalt e "beragadó csíkot" a képernyő legalján? Pl megyek ki egy alkalmazásból, és ottmarad 1 mm vastagnyi az aljából. Amint kikapcsolom a képernyőt eltűnik, de ha másik appba belelépek képernyő kikapcsolás nélkül, akkor viszi tovább a csíkot.
-
asthma
tag
Sziasztok!
Szürke színű telefonnal rendelkező tulajdonosoktól szeretnék érdeklődni, hogy a telefon front panel része milyen színű? Fekete vagy fehér? Unboxing videóknál feketét látok, viszont ahonnan rendelném a mintaképeken fehér van.
Fontos lenne, ajándékba lesz. Köszi előre is!
-
helixP
nagyúr
válasz
akdsjnm
üzenetére
Tuti nem a MIUI 9 miatt van, mert másnak nincs ilyen gondja vele. TWRP, custom rom felrakása simán megér egy próbát, nehezen lehet vele elrontani a telefont, és nem igaz, hogy a MIUI 9 blokkolná. Bár szerintem hardver hiba áll a dolgok hátterében. Az Ebay-es eladónak is kell garanciát vállalnia, ha rossz. Fel kell venni vele a kapcsolatot, és vissza kell küldeni.
pepe_g: Ebben a fórumban olvashatsz utána a tapasztalatoknak. Alapvetően elégedettek, akik frissítettek.
-
pepe_g
tag
Sziasztok! Vásároltam egy note 4x 4gb 64gb telefont! Miui8 akar frissítést. Engedélyezhetem? Vagy jobb az eredetit hagyni??
-
akdsjnm
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. A problémám az, hogy nagyon gyorsan merül a teló akksija, kb 3-4 óra használat után és már mindent próbáltam, hogy ezt korrigáljam:
- gyári reset
- alapból alacsony fényerőn használom a telót.
- most azt próbálom, hogy 2-3-4x feltöltöm a telót fullra, és kikapcsolásig hagyom lemerülni
Ez lehetséges azóta van, amióta a MIUI 9 felkerült rá.
A gond az még, hogy ebayről lett rendelve (mivel itt jóval olcsóbban meg tudtam szerezni) és ezáltal nincs rajra garancia
Vissza próbálnám operálni rá a 8-at, (vagy vmi mást) de a TWRP-t nem merem rárakni, mert sok embernek tönkrevágta a telefonját, ahogy próbálkozott. Meg állítólag a MIUI9 tud ezellen védekezni, vagy mi :S -
lowzor
veterán
Ha rootolva lenne a telefon, akkor át lehetne tenni valahogy az applikációkat Micro SD-re? Mert a tesóm eléggé szűkölködik a hellyel és akkor megcsinálnám neki.
-
helixP
nagyúr
válasz
haligali72
üzenetére
AEX, Lineage, Ressurection Remix. Ez a három legjobb. De mért akarsz SD-re telepíteni?
-
esox
senior tag
válasz
haligali72
üzenetére
Jó estben de, rosszabb esetben akár többet is.. lásd lentebb...
Szóval van átmeneti megoldás, szerencsére. Szedd le ezt az apk-t. Ha nem jönne le, akkor itt van a link.Ez felrakja a google playt, services-t és még pár google cuccot, ami egyébként gapps-ban van, amit általában twrp-vel rak fel az ember rom telepítés után.
Mivel nekem 360 valahány órát kell(ett) várnom, gondolhatod, hogy nem hagytam fiókban csücsülni a telefont.
Ennek segítésgével van gmailem, photos, play, és telefon kontaktlista. Play után meg már gyarkolatilag minden van. Ezzel ki lehet húzni bootloader nyitásig, twrp és rom telepítésig... -
helixP
nagyúr
válasz
kalmarcs69
üzenetére
MTK-s procival ez lesz a Te készüléked topicja.
-
kalmarcs69
csendes tag
Sziasztok Kedves Fórumtársak!
Mai napon megérkezett a Redmi note 4X 4/64 GB Heliox20, de a színes gömböknél és a MIUMI 8 felíratnál tovább nem jutott még egy fél óra után sem. Hard resettel nem jön be a gyári boot se, cs a PC Suit fekete alapon.
Javaslataitokat előre is köszönöm.

Ja, a garis visszaküldéssel még várnék.Üdv.: Csaba
-
esox
senior tag
Ha nem látnád a dev options-t, akkor:
"Settings" > "About Phone" > Touch "MiUI Version" tab 5 times to activate "Developer Option" > go back to "Settings" > "Additional Setting" > Choose "Developer Options" > Activate the "Developer Option" tab > choose "Mi Unlock Status" > Click on "Add Account & Device". -
esox
senior tag
válasz
haligali72
üzenetére
Be kell lépned develeoper options menübe, ott pedig csekkold a Mi unlock menüt.
Ha azt látod, hogy 'this device is locked', akkor nyitnod kell. Alul van egy gomb az oldalon 'Add account and device'. Erre nyomj rá... Ez a bind-olás, Ha nem az az üzenet jön, hogy a készülék hozzá lett rendelve az accountodhoz, hanem 10008 és valami kínai szöveg, akkor sajna kínai vpn-ről kell indítanod a nyitást. OVpnSpider progi kell hozzá...Ha sikerült a bind-olás, akkor kell a a miui unlock tool, amit innen tudsz leszedni.
Kikapcsolt telefont fastboot módba rakod (hangerő le + bekapcs), bejön a kis zöldsapkás miui figura. Összekötöd a géppel, és elindítod az unlockot. Jó esetben csak 72 órát kell várni mire unlockolhatod, nekem sajnos most valamiért 200-at kell.Ha sikerült az unlock, utána már mehet fel a twrp image majd a custom rom...
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Redmi note 4x snapdragon 625 3/16 7.0 NRD90M ROM, MIUI Global 9.0 Stabil 9.0.3 a telefonom, nem tudom hogy a bootloader nyitott vagy zárt.
A kérdésem az lenne hogy lehet e rootolni és hogy hogyan. Valami szájbarágós leírás kellene.
Kevés a helyem, SD re szeretnék telepíteni.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
alexw801
senior tag
Nekem a MIUI V9.0.3.0.NCFMIEI stabilt ajánlja OTA, 266 M
Majd ráengedem, ha egy erősebb wifis helyen leszek. -
lowzor
veterán
Annak amúgy mi lehet az oka, hogy a Smartshop-ból bontottan jött a telefon nekem is meg a tesómnak is?

Egyik rokonom rendelt egyet egy másik magyar cégtől, neki gyári matricával lematricázva jött meg. -
vargalex
félisten
válasz
Moonline.
üzenetére
Nekem 1 hete lejött (meg is osztottam), akkor fel is tettem, nálam hibátlanul működik azóta is.
-
Moonline.
aktív tag
Én megkaptam a MIUI 9-et, csekkoljátok a frissítéseket

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Közel három hónapja használom üveg nélkül, semmi baja, pedig zsebben hordom, kulcs, pénz, mancsolás éri.
(ha lesz időm/kedvem utánajárok, nem tuti h megéri az android pay ért)
nincs rootolva