Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
haligali72
üzenetére
Jó estben de, rosszabb esetben akár többet is.. lásd lentebb...
Szóval van átmeneti megoldás, szerencsére. Szedd le ezt az apk-t. Ha nem jönne le, akkor itt van a link.Ez felrakja a google playt, services-t és még pár google cuccot, ami egyébként gapps-ban van, amit általában twrp-vel rak fel az ember rom telepítés után.
Mivel nekem 360 valahány órát kell(ett) várnom, gondolhatod, hogy nem hagytam fiókban csücsülni a telefont.
Ennek segítésgével van gmailem, photos, play, és telefon kontaktlista. Play után meg már gyarkolatilag minden van. Ezzel ki lehet húzni bootloader nyitásig, twrp és rom telepítésig... -
esox
senior tag
Ha nem látnád a dev options-t, akkor:
"Settings" > "About Phone" > Touch "MiUI Version" tab 5 times to activate "Developer Option" > go back to "Settings" > "Additional Setting" > Choose "Developer Options" > Activate the "Developer Option" tab > choose "Mi Unlock Status" > Click on "Add Account & Device". -
esox
senior tag
válasz
haligali72
üzenetére
Be kell lépned develeoper options menübe, ott pedig csekkold a Mi unlock menüt.
Ha azt látod, hogy 'this device is locked', akkor nyitnod kell. Alul van egy gomb az oldalon 'Add account and device'. Erre nyomj rá... Ez a bind-olás, Ha nem az az üzenet jön, hogy a készülék hozzá lett rendelve az accountodhoz, hanem 10008 és valami kínai szöveg, akkor sajna kínai vpn-ről kell indítanod a nyitást. OVpnSpider progi kell hozzá...Ha sikerült a bind-olás, akkor kell a a miui unlock tool, amit innen tudsz leszedni.
Kikapcsolt telefont fastboot módba rakod (hangerő le + bekapcs), bejön a kis zöldsapkás miui figura. Összekötöd a géppel, és elindítod az unlockot. Jó esetben csak 72 órát kell várni mire unlockolhatod, nekem sajnos most valamiért 200-at kell.Ha sikerült az unlock, utána már mehet fel a twrp image majd a custom rom...
-
esox
senior tag
Ez most akkor Note 4X vagy sem?
-
esox
senior tag
Sziasztok,
Note2-ről váltanék, de nem tudom, mi a különbség Note 4 3/32 és Note4X 3/32 között.
Valaki röviden le tudná írn? Én nem igazán látom a különsbséget csak az elnevezésben.http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8580&idPhone2=8531
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Crysis
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest