- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumma
csendes tag
Hello,
a következőkbe futottam bele:
unlock sikertelen.
flash USB módban sikertelen
a cikkben megadott adb (a megadott linkről letöltve) nem fogadja az edb paramétertezért nekem a következő módon sikerült:
http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/guide-how-to-reboot-to-edl-fastboot-t3394292
innen letöltve a file-t fastboot módba lépve, majd parancssorból a file segítségével edl módba tudtam lépnia másik nagy szívás az volt, hogy flashelés közben a flash program hibával elszáll:
"Not enough storage space available to process this command..."
Na ez elég para volt. Win 10 alól töltöttem, a legfrissebb flashel.
Itt egy fasza bootloopba ragad a telefon.Az segített, hogy egy régi flash-t tettem fel (az installkor a next meg az exit helyett absztrakt karakterek vannak, de ez ne zavarjon senkit, feltelepül), a 3.3-at. Ezzel faszán végigment a flash folyamat. Kurva Xiaomi.
https://drive.google.com/file/d/0B0gZ5wzp4RIeWHQ0d1gwdzZPYkU/viewA harmadik dolog, hogy az Unlock a 8.Xes MIUIval sem megy (nekem), a Xiaomi FAQ szerint csak 6.Xel kompatibilis, China developerrel, szóval ezt vegyétek figyelembe.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged