Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztianby
tag
Sziasztok a telefon az egyik napról a másikra nem hajlandó betölteni a rendszert. A bekapcsoló gomb lenyomása után megjelenik a MI logo. Egy 3-4 percig kint van a képernyőn majd kikapcsol a telefon. Ennél tovább nem tud eljutni. Bármi ötlet tipp
-
Krisztianby
tag
Sziasztok.
Alábbi problémám lenne.Nemrég anyumnak vásároltam ezt a készüléket mindent be állítottam neki és szerettem volna neki témát is be állítani.
Mikor még x4,mi mix2 használtam akkor táj jött be hogy régiót kell váltani ahhoz hogy témát tölthess le.Na már most én régebbi tolóimnál beállítottam a Indiát letöltöttem a kívánt témát vissza állítottam Magyarra.
Ugye ilyenkor teli szórta reklámokkal a telot ami kikapcsolhatóak voltak.És soha többet nem zavartak.
És a reklámok ugye csak telefonon belül voltak.Anyumnak is ugyan ezt a eljárást alkalmaztam mindenhol ki tudtam lőni reklámokat kivéve YouTube-on.
YouTube legtetején állandóan reklámok jelennek meg(Mikor még csak böngészed a videókat) + videó alatti részt (ahol alap esetben komment szekció lenne) reklám fogad és ha csak tovább lapozok érek a komment szekcióhoz.Ezzel mit lehet kezdeni? Van valami beállítás ahol ez kilőhető?
Resetelni az egész telefont nem szeretném se rootolni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest