- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnNa997
tag
sziasztok!
nos... történt,hogy ma reggel mentem le itthon a lépcsőn,a telefon (mivel nagy és nem fér be az oldalsó zsebbe) a farzsebben volt és megcsúsztam... én szerencsésen nem törtem el semmimet se, ellenben a telefon hátulja az egyik oldalon benyomódott és meghajlott a telefon... működik,most is arról írok, tölt is...de látszik és a műanyag keret ott meg is repedt. nem vészes,de azért ha lerakom az asztalra,billeg...
ilyenkor nem kell attól tartani, hogy esetleg az akksi túlmelegszik és baj lesz? gondolom,hogy nem javítható...
igazából, már temettem,mikor megláttam,hogy meghajlott...meg is lepődtem,hogy működik...
volt már más is ilyen szerencsétlen? hajlott meg már valakinek xiaomi?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kis telefon, gigászi telep elvet a Xiaomi méretes képernyő, szűkösebb kávák koncepcióra cserélte, a méretes telepet pedig beáldozta. Az eredmény jó, de erős a házon belüli konkurencia.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- EA Sports WRC '23
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- One mobilszolgáltatások
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest