- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madortiket
újonc
válasz
this is life #12143 üzenetére
Elvileg jót raktam fel, global 8.5.2-esem volt, és a 6-osra való ment fel.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés....Ha 6-os ra való twrp-m van, és a végén úgy jön ki a lépés hogy 7-es droidot teszek fel, abból lehet zűröm?És mégegyszer köszi mindenkinek a gyors segítségnyújtást, szuperek vagytok!
-
Madortiket
újonc
Nagyon szépen köszönöm, ez bejött!
Csak a bekapcs, bekapcs + hangerő plusz (eddig innen jutottam el twrp-be), és bekapcs+hangerő mínusz gombokkal próbálkoztam, a hárommal egyszerre nem. Most twrp-ben vagyok megint, innentől tán boldogulni fogok, remélem.Kuter, neked is köszi a gyors reagálást, amit mondassz (disable verify), azt megcsináltam már az elején, valami más lehetett a prücök, de van fent 3 rom is, az egyik csak jó lesz
-
Madortiket
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, valamit nagyon elrontottam...
Nem vagyok egy androidguru, de gondoltam belevágok egy saját rom telepítésbe. Általában leírások, videók alapján minden szokott menni minden.
Bootloader nyitás - OK volt
TWRP telepítés - Ok volt
Biztonsági másolatot TWRP-ben készítettem.
Törlés - Rendben ment (storage-et nem töröltem, ahogy mondották a okosok)A rom telepítés viszont nem úgy ment, ahogy a videókban láttam (simán telefonról twrp-ből csináltam). Egy pillanat alatt lefutott az egész, a csík felment 100%-ra és valami fail üzenetet mutatott. Mivel semmilyen funkciógombot nem lehetett nyomni, gondoltam kikapcsolom, recovery-ben újraindítom, és újrapróbálkozok (valszeg itt csesztem el). Azóta se a kikapcsolás nem megy, se a fastboot, se a recovery újraindítás. Bármelyik variáció hosszan nyomásánál simán újraindul és ott díszeleg a MI felirat, de nem megy tovább semerre (gondolom teljes lemerülésig így is marad). USB-s rádugásnál a PC sem reagál semmit.
Hálás lennék, ha valaki leírná, mit kellene megcselekednem, hogy jól jöjjek ki ebből, és még hálásabb ha valaki nagyon hozzáértő egyén, aki Nyíregyháza környékén tartózkodik, kisegítene.
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest