Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Találtam egy videót, ahol van mód, az usb csatlakozó beállítására egy rendszer fájl átírásának segítségével. itt van a videó: [link] A gondom az, hogy a telefonom nem rootolt, és mivel nem rootolt, a system mappát nem tudom módosítani, Viszont arra gondoltam, hogy letöltöm a hivatalos helyről ezt az android7et, és pcn megkeresem a fájlt ahol a három parancsot kellene beírni ami aktiválná a pc módot a telón. Szerintetek az menne hogy pcn kimásolom azt a fájlt, ahova három parancsot kel csak beírni, majd vissza másolva a telepítő fájlba, zip fájba, azt rá másolom a telefonra, wifin keresztül. majd manuálisan telepítem az egészet. ez így mehetne?
Mert a fájlt látom pcn is, tehát elérem. Csak azért kérdezem, hogy ez egy kis módosítás, elvileg végig menne a telepítés? Build.prop ---ez a fájl neve ahol ezeket kellene beírnom, de megbasztam mert az androidon belül nem lehetséges.
Code: persist.service.adb.enable=1
persist.service.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mtp,adb
Ezér röviden azt találtam ki, hogy a neten letöltöm a zipet, majd ott megekersem ezt a build.prop fájlt ott beírom mert ott lehet, majd vissza másolom felülírva, és megy a telóra. Lehetséges? A válaszokat előre is köszi!
Valóban hiányzik, ez a három parancs a telefonom androidjából.
utólsó kérdés. haza vágom ezzel a telót?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mert a fájlt látom pcn is, tehát elérem. Csak azért kérdezem, hogy ez egy kis módosítás, elvileg végig menne a telepítés?