Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261
üzenetére
Hahó, mindegyik Oreo ugyanilyen. A beállitásokban van annyi különbség hogy némelyikben több vmelyikben kevesebb funkciót tudsz állitani. Viszont ez a legstabilabb sztem eleve a dev harmadik kiadása ez Oreóból. Azonkívűl van másik romja is. A többi romoknál meg segédkezik.
A kinézetét én pl azonnal átszabom nekem mind egyforma, a Nova prime segitségével, meg minden app a sajátom, a rajta lévőket tiltom. Nekem maga a rom bejön csak ne legyen hiba benne.(idáig jó)manchester99: milyen stabilabb?? ez a Stabil. Az hogy te fel sem tudod rakni nem hiszem hogy a rom hibája. Úgy hívják: USER ERROR.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A kinézetét én pl azonnal átszabom nekem mind egyforma, a Nova prime segitségével, meg minden app a sajátom, a rajta lévőket tiltom. Nekem maga a rom bejön csak ne legyen hiba benne.(idáig jó)