- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThePatriot
csendes tag
válasz
siddis #27094 üzenetére
Még egy utolsó kérdésem lenne: a beállításokban található "visszaállítás" és a recoveryben(?) lévő "Wipe all data" ugyanazt takarja? Szóval ha hard resetet szeretnék, akkor melyik kell nekem?
Régen WP telefonom volt, ott egyértelműbb volt, most viszont megkeveredtem kicsit. -
ThePatriot
csendes tag
Sziasztok!
A kijelző néha nem válaszol, pontatlan, mintha befagyna az egész: ezen aztán általában segít, ha lezárom a képernyőt és utána feloldom, működik megint. Szóval időközönként csinálja, egyre gyakrabban mostanság, de nem tudom, hogy ez most kijelző hiba vagy szoftveres.Volt már valakinek tapasztalata hasonlóval? Egy hard reset segíthet rajta szerintetek?
Köszönöm! -
ThePatriot
csendes tag
Sziasztok!
Redmi 4X készülékem képernyőjének sarkában nagyjából egy éve már megjelent az a bizonyos sárga kis csík, ami elvileg ragasztó lehet, mindenesetre nem zavart annyira, nem vittem cserére.
Jelenleg azonban a képernyő alsó része egyre gyakrabban pontatlan, vagy megőrül, össze-vissza ugrál, vagy épp nem reagál. Pl. üzenetek írásánál, de volt, hogy magától meg akart osztani egy videót.Szóval a kérdésem a következő lenne:
- Előfordulhat, hogy esetleg ez egy szoftveres hiba, amit hard resettel kiküszöbölhetek?
- Ha nem, és mindenképp display csere kell, akkor bolti garancia esetén mennyi az esélye, hogy visszakapom és nem az árát vásárolhatom majd le? Egy elektronikai üzletben vásároltam, idén decemberben lesz két éves, szóval elvileg még van rá garancia.Köszönöm!
-
ThePatriot
csendes tag
Üdv!
Powerbank vásárlása előtt állok, 2 típust néztem ki: egy 10.000mah-s Xiaomi és egy 20.000mah-s Xiaomi.
A kérdés az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata az említett külső akkumulátorokkal?
Érdemes a 20.000-eset megvenni, vagy a már amúgy is bivalyerős 4X aksihoz elegendő lenne a 10.000e-es?
Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest