Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
topyjo
aktív tag
válasz
orso0355 #12931 üzenetére
Próbáltunk azt is, semmi.
Aztán egy laptopra dugva egyszer csak beindult, de vibrál a kijelző, mitha a fényérzékelő kapcsolgatná, ha kihúzzuk azonnal összeomlik.
Valszeg valami kontakthiba. Megy vissza gariba.Másik problem, hogy sem számlám sem garilevelem. Apukám vette át a futártól a csomagot, azt mondja nem volt benne ilyesmi. A Xiaomishop-ból lett rendelve, ott nem szokták kiküldeni? Esetleg emailben,
Telefonon próbáltam elérni őket, még nem hívtak vissza. -
topyjo
aktív tag
Na akkor újra:
Gépre dugva nem reagál semmire, gép nem látja, eszközkezelőben nem jelenik meg. (Lenovo telóm igen)
Képernyő sötét, gombokra nem reagál, led nem világít.
Multitool-t feltettem, MiPCSuite szintén, ABD driverek szintén.Töltőre dugva jön a kis robot, és a 10s-kénti folyamatos újraindulás. Gombokra nem reagál, led nem világít.
A meghibásodáskor nem volt lemerülve, 60%fölött volt az akku.topyjo
-
topyjo
aktív tag
Kösz a válaszokat, próbálkozom tovább.
Egyébként nem darabolom föl, leánygyermek, nemigen gondolnám, hogy romolgatni kezdene.
Csupán valami szerencsétlen véletlen lehet.Köszi mindenkinek a segítséget!
topyjo
-
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
Valami történt gyermekem telójával.
Magától kikapcsolt, nem is lehet bekapcsolni, próbáltam power+hang le-fel combókat nyomogatni, nem történik semmi.
Viszont bedugott töltésen rezzen egyet, megjelenik egy fastboot felirat, meg egy droid nővér, vizsgálgat egy satnya, beteg droidot.
Gombokra ilyenkor sem reagál, viszont 10mp után eltűnik a felirat, és újra jön a rezgés, meg a nővér.
És ez így megy már órák óta.
Légyszi valaki segítsen, ki lehet billenteni ebből az állapotból?
Amúgy még nincs egy hónapos.topyjo
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.