- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
Pár gondolat a Redmi 4x telefonról. Sajnos picit nekrológszerűen, mert az érintőkijelző jobb széle nem működik, az akkuja úgy merül, hogy félnaponta kell tölteni. Fél éve már cseréltünk benne akkut, de nem oldotta meg a problémát, talán még futok egy kört az érintőkijelző árak dolgában. Mostanában akadozik is, noha nincs tele a memóriája, kezd a csere szükségessé válni.
De a lényeg, hogy hosszú évek alatt tapasztalata alapján nagyon kellemes telefon, gyakorlatilag az első, amihez nem kellett hozzányúlni, piszkálgatni, hanem csak bekapcsoltam és minden azonnal és tökéletesen működött. Ezen felbuzdulva az egész családnak innen jöttek az okos eszközei, flottul megy mindenkinek. Nem is tudom mi lesz helyette, egész jól megszoktam. -
petrosilov
tag
válasz
Mathiassa #8617 üzenetére
Internet megosztás ügyben szívtam egy kicsit, de úgy tűnik találtam (fatengelyes) megoldást.
A hibajelenség: rendszertelen időnként sárga háromszög - nincs internetkapcsolat a kapcsolódott gépen (win10 noteszgép). Akár wifin, akár bluetoothon kapcsolódsz. Hibakeresést futtatva DNS szerver hibát jelez. IP címet kap a kapcsolódott gép, az átjáró pingelhető, sőt bármi pingelhető, ha ip címet írsz és nem domain nevet. Tehát valamilyen DNS probléma van. A fatengelyes megoldás, hogy a wifi hálózati csatlakozás tulajdonságainál a TCP/IPv4 -nél kézi DNS-t állítottam be az automatikus kérés helyett (8.8.8.8 és 8.8.4.4) és lőn csoda, megy a netmegosztás.
Ha valaki tudja a probléma gyökerét, azt köszönettel venném, úgy tűnik a telefon nem talál működő DNS-t a megosztáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest