- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo33
csendes tag
Totalcar-os égéstér podcast-et próbáltam (3 különbözőt), régi telefonon a gyári lejátszóval bele tudtam letekerni mindegyikbe, ezen nem ment.
Felfrissítettem 8.5.2-re, semmi változás, letöltöttem a pulsar lejátszót, black music-ot, talán mág default player-t, de egyikkel sem ment. Ezek után letöltöttem az aimp2 lejátszót és megy, nem tom miért de ebben bele tudok tekerni. -
Black_Raven
veterán
Vagy ha így adják, 1. lenne rajta, gyári fólia 2. tennének a dobozba fóliát mint a többi kínai telóhoz.
aelod: köszi, tudtam mi a biglittle.Csak kicsit tulzás a 8×1.4, de még a max 1.4 is, mivel a másik négy mag csak 1.1ghz. Viszont a jó oldala a kissebb fogyasztás, tehát van előnye is.Inkább erre feküdtek volna rá, gazdaságos proci reklámmal.:Ha valakinek nem jó a gyári távirányitó, ajánlom a Peel Universal Remote Controll nevű appot(play), sokkal többet tud mint a gyári.
-
Black_Raven
veterán
Az enyémen még nem látom mert nem süt a nap, így hiába nézem. A Mi Band is tiszta hajszálkarc, de most az sem látszik. Más.
Minden leirásban az szerepel hogy Nyolcszor, 1.4Ghz proci van a 4X-ben Pedig az AIDA64 nem ezt mondja!!
4×1.4 és 4×1.1Ghz. Vajon mi az igazság, mert az AIDA64 nem hazudik, de a kínaiak igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged