- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo33
csendes tag
Totalcar-os égéstér podcast-et próbáltam (3 különbözőt), régi telefonon a gyári lejátszóval bele tudtam letekerni mindegyikbe, ezen nem ment.
Felfrissítettem 8.5.2-re, semmi változás, letöltöttem a pulsar lejátszót, black music-ot, talán mág default player-t, de egyikkel sem ment. Ezek után letöltöttem az aimp2 lejátszót és megy, nem tom miért de ebben bele tudok tekerni. -
Zozo33
csendes tag
Sziasztok!
Zenelejátszásnál nektek is előfordul olyan bug, hogy egy 60-70 perces podcastnél ha beletekerek pl a 42. percbe, akkor újra indul a szám, de úgy hogy pörög a 42 perctől.
Próbáltam több lejátszót is, ugyanez az eredmény.
8.2.10-es miui van rajta -
Zozo33
csendes tag
válasz
fradi81 #5828 üzenetére
Levettem róla, én is úgy tudom, mint DarthFader, hogy az nem arra van h rajta maradjon, az csak egy ilyen szállításhoz használt védőfólia. De megmondom őszintén én még fóliát sose használtam telefonon, ennél a telefonnál is ebből indultam ki, h biztosan vmilyen edzett üveggel van ellátva. Most se nagyon értem h lehet legyártani 2017-ben így telefont...
Korábbi telefonjaim is kb ugyanilyen áron vehettem újonnan, próbáltam vigyázni rájuk de volt h kulccsal együtt kerültek a zsebembe és még is egy darab karc nincs rajtuk... na Mind1 csak azért írtam mert már volt korábban aki ugyanerre panaszkodott, tehát nem egyéni probléma -
Zozo33
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozom a karcos kijelzősök táborához... Kb egy hete lehet meg a telefon, csak zsebben hordtam idáig, leejtve nem volt még.
Nem dől össze a világ persze, de mindenképp rendeljetek hozzá fóliát. -
Zozo33
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, a hívás naplóban (gyári tárcsázó) a nem fogadott hívásokat, a beérkező hívásokat, a tárcsázó hívásokat ugyannál a személynél összefűzi és a legutolsó mutatja, gondolom azért h átláthatóbb legyen, de nekem pont fordítva kellene, hogy egymás alatt legyen az összes beszélgetés. (Tudom a névjegyre kattintva a hívásnaplón belül megcsinálja ezt, de jó lenne h a rögtön így mutatná). Erre van valami megoldás? Régi androidnál ezt simán be lehetett állítani de itt nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest