-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
trebrona #9010 üzenetére
Oké, papíron ezek különbségek (én nem tudom, mit takarnak a számok) de a a gyakorlati életben nem hiszem, hogy ezek a különbségek megütik az érzékelés szintjét. Ami meg a dizájnt illeti, a 4x pontosan belepasszolt a 3s tokjába, leszámítva, hogy a hangszóró máshová néz. (A kijelző lekerekítettsége meg nekem egyáltalán nem tetszik, mert nehézkesebb rá fóliát varázsolni, ráadásul nekem (formatervezőként) a legkevésbé sem tetszik, hogy a kijelző éleit nem próbálják meg védeni a kávával. Ezt egyszerűen egy hülye trendnek gondolom, ami csak a gyártóknak kedvez, mert hamarabb szorulnak cserére a törött készülékek. Tipikus példája annak, hogy valamelyik gyártó (Samsung?) kitalálja ezt a divatot és mindenki belekényszerül ebbe a mókuskerékbe. Még az Apple is, pedig nekem a 5-ig tetszett hogy van körbe káva, hogy nincs minden minden irányból lekerekítve. sajnos a tökéletest is el kell cseszni, hogy legyen munkájuk a marketingeseknek...)
"3S-re valószínűleg sosem lesz."
Látod, ez az, amit nem tartok tisztességesnek. Úgy gondolnám, hogy egyszeri ugrást még illene finanszírozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Dying Light: The Beast - Íme a hivatalos gépigény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest