- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- iOS alkalmazások
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez ellen nem sokat lehet tenni , ilyen a technologia , a gyartok pedig lazan rairjak a nevleges kapacitast , a tenyleges helyett , de ez van az sd kartyak,pendriveok eseteben is .. amugy vsz mindegy a kapacitas, ha 2 napot illetve 7-8 SOT-ot tud produkalni az eszkoz ..
shiftyhungar
Nem te vagy az eszkozert , nem amiatt van az akksi vedelem , hanem hogy minnel tovabb hasznalhasd .. nagyjabol minden lipo,lion akksinal levonhatsz 20% a kapacitasbol , van mod talan megkerulni az elektronikat , de abbol sok jo nem szarmazna , ido elotti karosodas,tuz es egyebb nyalanksagok a hozadeka ... -
shifty!
senior tag
Igen, erre gondoltam én is. Azzal tisztában vagyok, hogy soha nem engedi az elektronika teljesen lemerülni az akkut, a samsungos példa is csak arra vonatkozott, hogy amiért ezt a telefont vettem, az egyik legnagyobb vonzereje, hogy nagy az aksija(egy kompakt méretű készülékben), ne vesszen már kárba. Igen, meg lehet vele növelni az élettartamát, de nem, nem fogom azért beáldozni a használhatóságát, hogy jobban óvjam. Én vagyok érte, vagy a készülék van értem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövedelem
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest