Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Parampara
csendes újonc
Köszi mindenkinek, végül ezzel a módszerrel (ha nem is simán*) de sikerült unbrickelni, úgy tűnik. Éppen bootol...
Nem, már be is bootolt, nyelvválasztás, lokáció...*: Szóval... a hátsó burkolat leszedésébe beletört 4 körmöm, de sikerült. A többi szétszerelés eléggé triviális volt. Test point reset után látta a pc, rendes Qualcomm HS-USB eszközként. Innen MiFlash-sel próbálkozás... Na itt voltak bonyodalmak. Ez már az én hülyeségem: az előzmények után nem kellett volna hagyni és "másra" bízni... szóval egy Note 4x romját kaptam, hogy ez rá való, de tényleg, tegyem csak fel (ezt tényleg csak azért írom le, hogy más is mulasson, bár én nem tettem... meg hogy lássuk, még itt is el lehet tolni, de itt már nem számít, ez már az emergency mód. És néha a segítség nem előrefele viszi a dolgokat.)
Nem ment fel, 183 másodpercnél a flashelés hibára futott ("Error: reading Hello packet" timeout).Aztán rendes, rá való rommal sikerült a flash. Nem elsőre, még a rossz rommal próbálkozás közben cserélgettem a MiFlash-eket is, aztán a jó romot (santori) a béta verziós MiFlash egy windows újraindítás után (ez is lehet lényeges részlet, passz) végül sikeresen feltolta. (Windows reboot speciel NEM MENT, amíg a telefon rá volt dugva, nem indult el... ez egy érdekes részlet. Lehúzva már bebootolt a win, visszadugva megint látta a telefont.) A telefon bekapcsol, kéri a nyelvet, miegymást, egyelőre megy vissza a gazdájához, ott derül ki, volt-e közben járulékos veszteség...
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Revolut
- Haditechnika, harcászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem, már be is bootolt, nyelvválasztás, lokáció...
Nem ment fel, 183 másodpercnél a flashelés hibára futott ("Error: reading Hello packet" timeout).