- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikej95
aktív tag
válasz
Dave Crank #4193 üzenetére
3.1.1.0-ben nincs Disable Verify opció valamiért, legalábbis nekem semmilyen gomb nem jelent meg ott ahol kellett volna. Itteni leírásban lévő 3.0.3.0-ban van, ezért a softbrick. Flasheld azt, Disable Verify aztán jó lesz.
-
törölt tag
válasz
-
-
lócitrom
őstag
válasz
ugyanerre a sorrendre gondoltam. le kellene túrni az egészet és első körben azt megfigyelni, hogy a gyári rendszerrel meg TWRP-vel megy-e minden rendesen. aztán ha igen, akkor jöhet az egyedi szoftver is. bár elképzelhetőnek tartom, hogy Nougat alapú rendszerrel az itteni TWRP nem kompatibilis annyira és amiatt futottatok bele ebbe páran itt. talán van kimondottan erre alkalmas verzió már. eleve nem tűnik hardverhibának.
valamit valóban félreértettél/félreértettetek. bekapcsológomb + hangerő+ az a bootloader-be visz. innét már bárhova mehetsz. én ezt javaslom egyébként. nem lehet eltévedni így. bekapcsológombot persze el kell engedni bekapcsolás után.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
1 külföldi redmi 4x telegram csoportban utána kérdeztem, azt írták, hogy hangerő- + hangerő+ + bekapcs-csal kell recovery-be bootolni.
Most akkor?
Vagy valamit én értettem félre az előzőkben és tényleg így, vagy hangerő+ + bekpccsal is mennie kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest