Hirdetés
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
ja, mert Android Go van rajta. egyfajta karcsúsított Android One kimondottan belépő szintű eszközökre. a Xiaomi úgy tűnik ebbe a szegmensbe is kialakít egy szériát. nem rossz a koncepció, csak hát szerintem az ebbe a szegmensbe is az lenne értelmesebb, ha vaskos akksik lennének és a processzor meg valami friss darab, de konfigurációban kb. a 425-tel azonos.
(#26344) sharp007
vágom persze. a trendes f@szságot sajnos ismerem. csak visszaemlékezésként linkeltem be. osztozom sokak nagy fájdalmán, mert a 4X-re és elődeire emlékeztet ez a telefon a mérete miatt
érdekes, hogy szerintük manapság a méret képviseli a teljesítményt. ugyan váltottam már 4X-ről, de megvan és sajnos elvitathatatlan előnyei vannak, amiért egyelőre nem mondok le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 PRO 256GB. MINT AZ ÚJ! FÜGGETLEN, 100%-OS AKKSI, 1CIKLUS! 2027.10.01.GYÁRI GARANCIA!
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- iPhone SE 2020 128 GB fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512gb/12gb
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

érdekes, hogy szerintük manapság a méret képviseli a teljesítményt. ugyan váltottam már 4X-ről, de megvan és sajnos elvitathatatlan előnyei vannak, amiért egyelőre nem mondok le róla.