- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
grafnet #18574 üzenetére
Nem értek egyet veled.
A szerinted kósza emberek, valóban kevesen lehetnek, de ők azok akik végigviszik az ügyeket.
Minden esetben a szolgáltató, bolt, szervíz hátrányban van a vásárlóval szemben. Ilyenek a törvények, csak gyakran a szerviz vagy szolgáltató embere nem ismeri, vagy kötelezik rá, hogy úgy viselkedjen mintha nem ismerné..
Még egyszer: a boltnak/szerviznek kell bizonyítania, hogy a készülék hibája a vásárló miatt következett be, Ezt pedig igen, igen nehéz bizonyítani, hacsaknem az átvételkor dokumentálták azt amit a vásárlóra akarnak kenni.Az emberek többsége azért nem szívózik, mert "kisembernek" érzi magát, és a kellemetlen vita helyett (pereskedni nem kell, azért van a fogyvédelem) a megalázó és hülyének néző helyzetből szabadulna, inkább fizet. Ráadásul nem akar teló nélkül maradni (azt mondják neki lehet ez 3-6 hónap is), pedig a jogszabály azt is meghatározza mennyi ideje van a boltnak szerviznek az ügy rendezésére.
Samsunggal volt ilyen ügyem, Autóval is. Rendezték. Az volt a szerencsém, hogy azt a telót nem cégesre vettem, hanem a feleségem nevére.
Céges számlával tényleg kár a szolgáltatónál/boltnál/szervíznél próbálkozni problémás esetben, akkor már egyenlő partnerek, de eltérő gazdasági háttérrel állnak szemben egymással.De ha tudom hogy tuti nem én csesztem el a telót, nem miattam foltosodik, tuti végig vinném a dolgot.
Csakazért is. Semmi balhé, semmi fenyegetőzés, csak ok rendben, akkor innentől fogyvédelem.Szerintem tipikus rossz felvetés, hogy a vásárlónak kell nézegetnie mennyire hajlott a telefonja.
Nem... neki úgy kell visszakapnia a szervízbe leadott telót, hogy ne legyen foltos, ha ez nem lehetséges kapjon másik készüléket, ha ez sem lehet akkor a pénzét kell visszakapnia.
Nem az ő gondja....
Írja le a szerviz miből gondolja, hogy a készülék hibáját a vásárló okozta. (a szó elszáll)
Azzal lehet menni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest