- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
xmacko
üzenetére
Nálam pl. nincs semmi változás a fogyasztásban, gyorsabb lett minden, és tökjól használható. Egy-két apróság nekem is hiányzik, pl. a bluetooth gyorskapcsoló widget, de túlélhető. Ez is amolyan ízlés dolga, gondolom. Én nem bántam meg, gondolom mindenki próbálja ki, és ha nem tetszik, hát majd le lehet cserélni.
-
lócitrom
őstag
válasz
xmacko
üzenetére
véleményem szerint nem. az még elfogadható. 8.5.4.0 jó volna, de az meg nem tud biztonsági mentést csinálni a dolgaidról megfelelően. ha nincs féltett adat a telefonon (tehát alkalmazások mentései/beállítása), akkor talán. de az is egy olyan kiadás, hogy random SIM-kártya problémákba belefuthatsz. a gyári 9.1.1.0 teljesen rossz. itt valaki fentebb érthetetlen módon ajánlotta, merthogy jó a fogyasztása. gyanítom nem tesztelte, ugyanis piszok sok memóriát eszik. én azért gyanakodnék, ha az eddigi átlag használat mellett megmaradt 1,2-1,3GB helyett most csak 0,7GB marad. mivel sajnos egyre silányabb a hivatalos szoftver és egyre több hiba van benne, így én váltottam a többek által is javasolt EU kiadásra. 1,5 nap után eddig elégedett vagyok, de láthatóan tényleg van valami gond a fogyasztással. eddig ez a legnormálisabb, de ez csak az én véleményem. amit biztosan állíthatok, hogy nem éri meg csak úgy gyári 7 alapú MIUI-ra frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest