- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
Igen, de nekünk global stabil van, tehát nem lehet, ahogy írtam (OFF-ban már tegnap szó volt róla).
Különben sok vizet nem zavar, a frissítést emiatt szerintem botorság elmulasztani, nem lapozunk oda, aztán kész. Gondolom úgyis sokan fognak miatta siránkozni, aztán szépen eltüntetik kövi frissítésben. -
orso0355
őstag
válasz
bodnar10261 #16207 üzenetére
Egyetértek grafnettel: ha használod, akkor mindenképp ajánlom én is. Nekem 1S van, imádom.
grafnet:
pcnet: remélem, nem utálnak érte
-
orso0355
őstag
Bocsánat mindenkitől, nem akarok náciskodni, de... "szerviz"! Rövid i-vel
Amúgy biztos vagyok benne, hogy megoldják a problémát, és lehet hogy tényleg csak egy apróság, attól még nem lesz gagyibb, vagy rosszabb, lehet hogy csak valami érintkezik valamivel, vagy nem érintkezik valamivel
(nem értek hozzá) megesik az ilyen, helyrehozzák, vagy ha nem lehet, kapsz újat.
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #15962 üzenetére
Mérges vagyok a SzülinApp-ra, mert persze a budapesten kb háromnaponta változó kanyarodási irányokat meg mindenféle ilyesmiket nem kezeli (nem frissít?), így a múltkor úgy belevesztünk a dzsumbujba, hogy alig keveredtünk ki belőle. Szóval amúgy Waze, bár az igo sávasszisztense világbajnok, azt kéne mindenhol használni.
-
orso0355
őstag
válasz
bodnar10261 #15843 üzenetére
Miért menne tönkre? 😃
Férjem állandóan kikapcsolja a számítógépet ha negyedóráig nem használjuk, mert "pihenjen" 😃 az egy GÉP 😃 arra való, hogy használjuk. A telefon is. (Szerintem.) -
orso0355
őstag
válasz
Dhampir #15689 üzenetére
Hát azért markáns különbség van a telefonok kamerája meg egy normális fényképező közt. A többi, amit felsoroltál, nem okoz a többségnek olyan fájdalmakat, mint a kamera. (Mondjuk nekem a kamera se...) Én a magam részéről képtelen vagyok megérteni, hogy miért az az első kérdés egy telefonhoz, hogy "milyen a kamerája?" Nagy ívből teszek rá 😃 tudok vele telefonálni, netezni, navigálni, stb.? Tudok. Bír egy napnál többet? Bír. Na majd ezek után kezdek vele foglalkozni.
Szóval akinek ez számít, az vegyen fényképezőt 😃 -
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #15251 üzenetére
Nekem is négy helyen hat mentés van azóta 😂 a mentés mentésének a mentését is mentem.😃
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #15248 üzenetére
Nekem a google fiók csinálta hogy a fele eltűnt 😃
Én a "super backup és mentés" nevű csodára esküszöm.😃 fileba menti, driveba fel, letölt, import, kész 😃
-
orso0355
őstag
(Hiába jelölöm be, hogy off, az app néha mégis feketíti, bocs. Most olvastam vissza kicsit, és láttam. Odafigyelek rá.)
-
orso0355
őstag
válasz
Viktor0610 #15046 üzenetére
Háhá 😃
Teló, powerbank, karkötő, ütésre színváltós gumimacska (kedvenc 😃), headset, hátizsák... nekem is lesz még onnan szerintem 😃
Nem szégyen, ha tetszik valami, ami minőségi.Amúgy volt itt valahol porszívóteszt, és nagyon jóra értékelték, nekem is szimpi, főleg, hogy mobilról irányíthatnám 😃 (kis kerek okos, tudjátok).
Gyertek az offba, erről dumálhatnánk jól.😃
-
orso0355
őstag
válasz
Viktor0610 #15018 üzenetére
Mondjuk az is igaz
elvégre bármikor készen áll arra, hogy bekapcsold
-
orso0355
őstag
válasz
Bogyó bá' #14955 üzenetére
Ez azért nem feltétlenül megvalósítható, mert mindenkinek más az elképzelése, használati szokásai, ízlése. Ami nekem tetszik, az lehet, hogy neked nem, de egy harmadiknak igen. Én utálom a flipes tokokat, más szereti. Nekem nem feltétlenül kell Tglass, másnak igen. Szóval a "bevált" az igazából itt nagyon-nagyon egyéni kérdés. Plusz ezek általában ali, gearbest stb. rendelések, amiket meg nem biztos, hogy ott reklámoznánk (az egyéni kommentek úgyis tele vannak ezekkel a linkekkel, simán meg lehet találni).
-
orso0355
őstag
A Tglasshoz képest jóval kevesebb ujjlenyomatot látok rajta, persze nyilván azért akad - bár én elég gyakran tisztítgatom
Nekem most ez nagyon bevált, annak ellenére, hogy icipicit félrement
de épphogycsak, szóval egyáltalán nem látványos. A buborékok kimentek alóla, gyakorlatilag ha nem tudnám, hogy rajta van, nem is venném észre. De persze ez csak az én véleményem, én tapasztalatom, mindenesetre nekem nagyon beválik.
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #14866 üzenetére
Tudom. Tesóm belefutott már rosszba, de nekem mázlim volt. 8-64 gigáig mind jó volt, ténylegesen stimmelő tárhellyel.
Nem ajánlottam konkrét eladót épp ezért, és ez csak az én tapasztalatom. Nyilván mindenki ott és olyat vesz, amilyet akar, pont mint a telefon esetében ;-)
-
orso0355
őstag
válasz
bunnyhu #14809 üzenetére
De én nem ejtem le :-) egyébként van külön tokom, ami ettől védi, de szerencsére még életemben nem ejtettem le egy mobilt se. Nekem a fülbevalóim karcaitól kell védenie. Eddig tglassom volt, azt is szerettem, szóval hidd el, ismerem azt is. Nyilván mindenki úgy és azt tesz rá, ami a saját felhasználási szokásainak megfelel, nemde?
-
orso0355
őstag
válasz
fradi81 #14780 üzenetére
Ahogy írtam is, körömre, éles poháralátétre (ezzel próbáltam a buborékokat kinyomni) abszolút jól reagál, semmi nyomot nem hagyott rajta.
Mi más értelme lenne a fóliának? Mitől védené mástól, ha nem a karctól?
Ha már itt tartunk, a kétszer is linkelt leírásban ez áll:
"Ultra-thin, Scratch Proof, Easy to Install"
😃 -
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
Viktor0610 #14709 üzenetére
Igen, valahogy felszívódnak, vagy mi
Nem tudom, ugyanolyan-e, ugyanakkora az A1 is? Meg a kerekítés, stb? Mert ez szépen követi a kijelző vonalát, kerekítéssel, mindennel. Ódejó! -
orso0355
őstag
Fólia update: este kb 15 pici buborék maradt rajta, ez reggelre 5-re csökkent, azok is alig láthatóak, de remélem, eltűnnek. Eddig bejövős, az érintése remek!
-
orso0355
őstag
Tehát.
[Ezt a hydrogel fóliát tettem fel.]Tglass le (eltettem, még bőven ragad, tökjó
)
A kis fólia KÉT EGYÉB RÉTEG KÖZT VAN! Elég nehéz szétválasztani, óvatosnak kell lenni, mert viszonylag könnyen akár el is lehetne szakítani, de azért működik.
Azt írja, egy kis tiszta vizet kell ráspriccelni a fóliára (miután levetted a hátoldalát), és úgy rásimítani a telefonra. Ez azért hasznos, mert a teljes felület ragad! Ha ráteszed, nem megy arrébb, ha nincs alatta valami kis folyadék. Nekem kb egy fél mm-t még lehetne arrébb, de most már... mindegy. Így marad, aztán meglátjuk.Van a csomagban porleszedő ragacs (fölösleges), illesztő izék (fölösleges), kis vízzel megtölthető spray (szuper), és száraz kendő (fölösleges). Nedves kendő is van benne, hasznos, ha nincs sajátod
Szóval: 1-es számú réteg leszed, víz ráspriccel, rásimít, nyomkod, buboréktalanít. NEHÉZ! Aztán 2-es számú réteg ÓVATOSAN leválaszt. Én először fordítva raktam rá, ezért a képeken helytelenül az 1-es számot fogjátok látni, de tökmindegy, mert megfordítottam, és kész, csak már nem tudtam újra lefotózni.
Naszóval. Túl sok kép lett, inkább csak linkelem.
Előtte a tglassal:
Fólia felrakás közben (először ugye rosszul raktam rá, de az mindegy, a buborékosság a lényeg).
ronda1
ronda2És a végén (már helyesen feltéve):
vege1
vege2
vege3Egyéb:
Ilyen szilikontokom van
tokEz a fólia doboza
dobozÉs hát ez itt az útmutató a cucchoz, ami azért fura, mert NINCS benne az a kis valami, aminek szerintük benne kéne lennie, amivel kisimítható a folyadék (és/vagy levegő) a fólia alól.
útmutatóMaradt még pár pici buborék, állítólag 48 óra alatt eltávozik. Ha nem, akkor felteszem a másikat, ügyesebben.
A tglassal is elégedett voltam, de ennek az érintése azután egy csoda! Mintha nem is lenne rajta (ahhoz képest). Próbálgattam, körömre, ilyenolyan papírra, élre jól reagál, nem hagy rajta nyomot, vagy ha igen, letörlés után nem látszik. Puha és hajlékony, nagyon finom cucc. Szeretni fogom, ha vagy a helyére tudom nyomkodni, vagy a másikat rendesen feltenni. Egyelőre jó így -
orso0355
őstag
Most kaptam meg EZT a fóliát. Kíváncsi vagyok
egyelőre még nem tettem fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged