- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #7487 üzenetére
Ha megengeded, én azt mondom: védd! A Pesten Találtam csoportban (nem reklám, kizárólag információ) ezer lopott/vesztett mobillal találkozunk, amit semmilyen szinten nem védtek.
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
Ha netán valakinek, vagy valaki feleségének, barátnőjének, lányának... kellene egy ilyen szilikon tok, akkor én boldogan odaadom! Tévesen kaptam, és kapom már a rendeset, de ezzel meg nem tudom, mit tegyek.
ITT látható. Rápróbáltam, méretben tökéletes.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #7413 üzenetére
Hát többre mennék vele 😃
-
orso0355
őstag
Nem értem. Férjnél vagyok 6 éve, és van rengeteg közös döntésünk. Ettől még saját külön kasszánk is van. Szóval ha én kinézek valamit, akkor arra én összegyűjtöm a pénzt, és megveszem. Nem olvastad, amit írtam? 😃😃😃 úgy kezdtem, hogy én rootolgatok, a férjem meg aggódik, hogy jajmilesz, ha elrontom, hiába mondom, hogy semmi, mert vissza tudom állítani 😃
Nem szeretnénk gyereket, köszi 😃A "papírzsebkendő" már háromszoros szóösszetétel, ezért. ;-)
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #7380 üzenetére
Akkor lehet hogy még jó is nekem, hogy egyelőre nem tettem fel
Az az igazság, annyira belaktam, hogy most meg nem akark hozzányúlni... majd amikor lesz rá időm/kedvem, pl.karácsonykorvalamikor télen... -
orso0355
őstag
Csak mondjuk nem volt vicces. Én aztán távolról sem vagyok az a nagy feminista, de azért azon nem röhögök, hogy valaki azt találja tipikusnak, hogy a férjem ad nekem pénzt, ha akarok valamit, és félti ezeket a dolgokat, mert ha elrontom, akkor majd könyörögni fogok neki egy rózsaszín (!) ájfónért. Figyi, én nem a luxusfeleségek vagyok a tévéből, ok?
-
orso0355
őstag
válasz
erdey_a #7368 üzenetére
Ha most nem lenne jó kedvem, erre rohadtul pipa lennék.
1. SAJÁT KERESETEM van, saját magam fizetem a dolgaimat, saját magam veszem a telefonjaimat, saját magam vettem a számítógépem, mindent.
2. Téglásítani a telót? Egy roottal?
3. Ha csak szifon lenne a földön, akkor se kéne...
4. Nem vagyok "anya".De örülök, hogy ilyen jókat tudsz poénkodni és általánosítani.
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
kriszbon #7344 üzenetére
Nálam pl sima fólia nem jöhet szóba, mert a fülbevalóim azt is felkarcolnák (meg az alatta levő kijelzőt is), így maradt az üveg - viszont nekem tényleg nem mozog, nem porosodik, nem csinál semmit. Egy kis szivárvány néha van, de nem zavaró.
Ja, Lidl-es szemüvegtisztító kendővel tisztogatom mindig a telóimat, így ezt is, csodákat művel az ujjlenyomatokkal -
orso0355
őstag
válasz
UNauthorized #7317 üzenetére
Mire számítottál? 😃😃😃 Ez egy Xiaomi készülék.
Erre csak azt tudom mondani, hogy olvass utána, ahogy itt a kolléga is javasolta. Nekem is az első ilyenem, semmi problémám nincs vele.
-
orso0355
őstag
válasz
UNauthorized #7289 üzenetére
Nekem megérte, és nem bántam meg a vételt. 99%-ban Budapesten vagyok, itt mindenhol 4G van, ha elmegyek más nagyvárosokba (Győr pl.), ott is van 4G, a többi helyen meg beérem azzal, ami éppen van (2 Vodás kártyám van). Csetelni, wazézni, facebook, ilyesmikre tök jó akár az E is
-
orso0355
őstag
válasz
infectedmann #7186 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy rám pl. furán néznének a hivatalban az ügyfelek
-
orso0355
őstag
válasz
infectedmann #7177 üzenetére
De bakker hogy tényleg erre csak éjszaka van ideje az embernek... amikor már kiesik a szemem, alig látok, és rohadtul nincs kedvem géphez ülni...
de akkor is.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #7174 üzenetére
Akkor nem.
-
orso0355
őstag
válasz
infectedmann #7172 üzenetére
Nekem pl. tökéletes.
-
orso0355
őstag
válasz
Viktor0610 #7051 üzenetére
Érdekes, mert nekem simán érzékel, szinte semmi különbséget nem veszek észre. Egyedül akkor más, ha valami puha felületre teszem, pl ágy, párna, ilyesmi. Akkor erősebben kell érinteni, valamiért akkor csak úgy érzékel - de minden más esetben tökéletes: asztalon, kézben, stb.
-
orso0355
őstag
válasz
Whatismyname #7042 üzenetére
Olvasd át a fórumot... jó a keresője is, fent a tetején. Mivel sok ilyen kérdés jön, nemigen írjuk le hatszázadszorra is, hogy mit gondolunk róla 😃
-
orso0355
őstag
Ne haragudj, de azt nem lehet, hogy nem te tanítod meg mindenkinek a világot? 😃 úgy értem... ha egy vendégségben egy óra erre megy, az milyen barátság? Ha meg szolgáltatást nyújtasz, akkor tessék normálisan, munkaidőben, vagy nemtom.
Aki egy távirányítóhoz nem ért, annak nem az androidot kezdeném tanítani. Viszont rengeteg helyen van (van még?) "nagyinet" tanfolyam, könyvtárakban, művházaban, ahol millió dolgot megtanítanak. Hasznos. 😃 tartottam anno előadást ilyen nagyiknak e-ügyintézésből, és tökjó volt. Hátha lehetne kooperálni pl. előadás formájában ilyen témában is. Nagyon hasznos lenne!
-
orso0355
őstag
válasz
RAZR_v3 #6913 üzenetére
Csak a kérdésed második részére tudok válaszolni, mert eddig nem redmim volt. A hang fülessel szerintem nagyon jó, a mélyek jól szólnak, míg más mobillal szinte nem is voltak, persze különböző lejátszókkal, beállításokkal lehet próbálkozni, nekem abszolút pozitív az élmény.
Nem kapcsol ki, nem hagy cserben (azért az furcsa is lenne egy háromhetes telefontól, valljuk be). Azt jelzi, amit beállítasz 😃 tehát alaposan át kell rágni magad rajta, de megéri. Gps azonnal működik, semmi gond eddig nem volt, pedig pont sokat utaztunk az elmúlt pár hétben. -
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
Ma megjött ez az üvegfólia:
Feltettem, szép. Illeszkedik, szerintem jól néz ki (ízlés dolga nyilván), az érintésérzékelése pöpec. Ja, és most már így elöl is aranyszínű a telefon
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #6595 üzenetére
Igaz 😃 nekem már mindenféle színű telefonom volt, fekete, fehér, kék, bordó... (Ez pl. most azért arany, mert olcsóbb volt 😂)
-
orso0355
őstag
Ma este jár le a 72 óra
A tervem a következő: kinyitom, rootolom, leszedem, ami nekem nem kell, ilyesmi, semmi mást nem szeretnék (tehát hagyom a global romot egyelőre).
Viszont a bootloader nyitással a nagy kedvenc ujjlenyomatos nyitás, ahogy olvasom, nem lesz elérhető - tehát utána vajon visszazárhatom? Illetve olvastam, hogy igen, de azt nem, hogy hogyan.Mit gondoltok?
-
orso0355
őstag
Amikor az ujjlenyomatot rögzítettem, olvastam itt azt a tanácsot, hogy ne csak egy ujjat rögzítsek, mert mi van, ha elvágom, stb. Viszont másik rögzített ujjlenyomattal nem nyílik, csak a legelsővel. Mit gondoltok, próbáljam újrarögzíteni? Vagy ez ilyen? De akkor miérr vesz fel 9 mintát?
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #6553 üzenetére
Így van, férjem késő este érkezett pálinkával 😃
Most meg Aspirin. -
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #6550 üzenetére
Csak nézem, mi folyik itt? 😃😃 (Mondjuk ami be, az ki... vagy mi.)
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #6538 üzenetére
Igen? 😃 kérdésed van a nőkhöz? 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest