-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
Viktor0610 #9993 üzenetére
Nincs bennem káröröm, inkább sajnálom érte :-(
-
orso0355
őstag
válasz
manager2220 #9966 üzenetére
Javaslom az összefoglalót fent, plusz GYIK 😃
Mivel fogalmam sincs, milyen rendszerrel kapod (nyilván global stabillal, de nem tudhatom), ezért nem tudom. HA azzal, akkor frissül. Ha nem, akkor is, max máskor. -
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #9869 üzenetére
Gyorsabb, egyszerűbb az alapdolgokra kikeresni a választ szerintem. Ha nekem megy, másnak is 😃 és nincs para, hogy ménemválaszolunkötpercenbelülmilyenbunkóságez. ;-)
Csak segítségképpen írtam mindenkinek, nem bunkózásból.
-
orso0355
őstag
válasz
Kicsit Bob #9791 üzenetére
Ez a link nem jó
update: de, már jó.
-
orso0355
őstag
Pont így érzem én is. A korábbi mobilok kijelzőjét is mindig úgy igyekeztem beállítani, hogy számomra szemkímélőbb legyen. Itt az olvasómód szerintem szuper, tényleg hasznos nekem is, és az alapvetően (ezek szerint) kissé sárgásabb kijelző az ilyeneknek, mint mi
még pont, hogy jobb is.
Mivel nem nézek rajta ultraHD videókat, gigaszuper minőségű fényképeket, meg mittudoménmiket, így nekem pont mindegy, hogy milyen a kijelző. Minden másra tökéletes. Napfényben, utcán is jó a fényereje, látok mindent, szóval részemről is OK, és nem érzem, hogy veszítettem volna a másik kijelzővel szemben bármit is. -
orso0355
őstag
válasz
manager2220 #9774 üzenetére
Gondolom global stabil van rajta (A MIUI verziót kell nézni a beállítások/a telefonról menüben)? Mert akkor megkapja automatikusan a frissítéseket, és akkor frissül magától, minden belenyúlás nélkül. ("belenyúlással" meg szinte korlátlanok a lehetőségek.)
-
orso0355
őstag
Hol van, hol nincs... Nekem pl. sose volt, de sokaknál jelentkezett.
Ha nem úgy állítod be a sim kártyákat, hogy állandó 4G-n legyenek, akkor nincs bug, szóval nem kell "hallgatnod" miatta
(Az is kérdés, persze, hogy B20 van-e a készülékedben, főleg a vidék szempontjából.)
Át is romolhatod, és akkor elvileg nincs ilyen, de erről a többi fórumtárs többet tud mondani. -
orso0355
őstag
Arra gondoltam, megvárom a MIUI9-et globalra, aztán ha tetszik, okés, ha meg valamiért nem, akkor még mindig ott a lehetőség akár a MIUIHU-ra is. Mivel első ilyen telóm, olyan sok lehetőség van számomra, hogy szinte nem is tudok dönteni
Dev-re is gondoltam, de ha úgyis jön a 9, akkor már egyszerűbb megvárni talán.
-
orso0355
őstag
válasz
szemmelver #9634 üzenetére
Mindkettő.
-
orso0355
őstag
válasz
infectedmann #9583 üzenetére
Nem, alapból nem lehet külső SD-re telepíteni, csak a belsőre. (Vannak appok, amikkel át lehet helyezgetni adatokat külső SD-re, de alapesetben, root nélkül itt tudomásom szerint ezt nem lehet megtenni.)
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #9551 üzenetére
Nyugi, voltak más telefonjaim is...
meg ugye van egy férjem, vannak családtagjaim, voltak és vannak más készülékek Iphone-tól LG-ig, Samsungtól Sonyig, Nokiák, amit akarsz, és persze ezeken kívül a kínaiak, mert rájöttem, hogy nem fogok szolgáltatótól csillagászati összegekért venni mondjuk egy Samsungot vagy Xperiát.
A teljesítményt nem is az előzőekhez mérem, hanem ahhoz, amit itt a fórumban látok más felhasználóktól. És nekem nem merül le például 40-50%-ot egy nap alatt, pedig nyúzom rendesen.
-
orso0355
őstag
válasz
gyurasz #9549 üzenetére
Nekem ez az első Xiaomi telefonom, és nálam egyik hibát se produkálja, se a 4g-s hívás gondokat, se az alacsony akkudiőt, se semmit, amit ti írtok, ezért nem értem, hogy mi lehet a gond? Én nem videózom, max ha nagyon muszáj, szóval ez engem nem érint, de telefonálok, GPS, Wifi, mobilnet stb. stb. mind van, és nálam tényleg tökjól teljesít. Én vagyok valamiért szerencsés? Vagy mi lehet a különbség oka?
Mivel első ilyenem, így nem lehetek még különösebben elfogult se, viszont más Xiaomikhez se tudom hasonlítani. (Más kérdés, hogy elvárhatunk-e ugyanolyan teljesítményt egy jóval olcsóbb készüléktől.)
-
orso0355
őstag
válasz
hzsolee #9547 üzenetére
Persze, ez csak egy játékszer, nem is arra van gondolom kitalálva, hogy mindenféle profi mérést csináljon, bár ugyanazzal a töltővel, ugyanazzal a kábellel, ugyanazzal a telefonnal, ugyanoda dugva nekem pontosan ugyanazt produkálta - inkább csak tényleg az ilyen nagy eltérések első körben való igazolására, gondolom.
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
Hát figyi, sztereotip leszek, de anyu vajon mire akarja használni? Mert ha átlag dolgokra, mint telefonálás, sms, esetleg internet, facebook, viber, akkor rohadt felesleges bármit is mókolgatni rajta. Kivesz, bekapcs, jól beállít (fóruminfók hasznosak, fenti kereső főleg), és global stabillal boldogan lehet élni, voilá. Nekem is ez van, és nem csak a fent említettekre használom 😃
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #9390 üzenetére
Igen, a szinkronizálás a gmailre is vonatkozik sajnos, ez nálam is így van, de nem baj, mert legtöbbször gépen azonnal látom az emaileket, vagy manuális frissítéssel. Én most csak a részletes beállításokat kerestem, hogy pl. névjegyeket, driveot, stb. beállítsam - és meg is lett 😃
Xiaomi együttható 😃😃😃
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #9359 üzenetére
Nekem is csak wifire van állítva, hogy a fotókat stb ne mobilneten töltögesse fel a felhőbe, viszont mindig mindent azonnal jelez a telefon mobilneten is.
-
orso0355
őstag
válasz
vasszarvas #9280 üzenetére
Szerintem olvasd el még egyszer, alaposan az öszefoglalót. Ez legyen az első. Aztán érdemes lenne a fórumban is szétnézni, jó kereső van az oldal tetején.
Ha a miui és android verziódat ilyen nehéz volt megtalálni, nem biztos, hogy rögtön a romolás a legjobb ötlet. Alaposan nézz utána mindennek.
Szerintem. :-) -
orso0355
őstag
Teljesen OFF, abszolút ide nem illő, csak mint lehetséges érdekesség.
Razer Phone gyerekeknek
8 giga rammal, 4000-es akksival, 230 ezer ft körüli áron
-
orso0355
őstag
válasz
hzsolee #9095 üzenetére
Azt nem tudjuk, hogy elhozza-e a kánaánt, neked kell eldönteni, hogy frissíted, vagy nem, a fellelhető információk tükrében - pl. itt is sok szó volt már róla, és általánosságban pozitív kicsengéssel. Én pl minden OTA frissítést ráengedek egyből, mert igenis frissítsék - ha nem tetszik, vagy behal, még mindig lehet mókolgatni, de stabil romon nem hinném, hogy erre sok esély van-
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #9064 üzenetére
Várj, növelem a találatok számát: HONOR topik.(#9067) aelod
Sose derül ki, mire nem válaszolt a topik bunkó közönsége. -
orso0355
őstag
Esélyt se adtál a kijelző normális működésének? 😃 Nekem is üveg van rajta, jól is működik, de lássuk be, a natúr érzést nem adja vissza. Az első dolgom volt a gyári fóliát leszedni, persze ez csak az én véleményem. Engem nagyon zavart, csúnya volt és igazából felesleges. (Nekem külön bedugós tokom is van, karc kizárva, max fülbevalótól, ezért lett üveg végül.)
-
orso0355
őstag
Érdekes ám ez... az Elephone P600-asomat több, mint két és fél évig használtam úgy, hogy mindig 100%-ra töltöttem és 10%-nál jelzett, hogy töltsem. Tök ugyanazt az üzemidőt produkálja most is, mint az elején. Oké nem bír ennyit a 2700-ad akksija, mint a 4X-é, de semmit nem változott ennyi idő alatt. 😃 de volt egy Acer Liquid Gallantom, annak az akksija egy évig se bírta, szerintem szoftveres problémák miatt (hol 50%-ot jelzett, hol 5-öt..). Én mindig 100-ig töltöm, aztán 15 körül töltöm. Ahány ház, annyi szokás, annyi tapasztalat, annyi vélemény.
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #8895 üzenetére
Igen erre tippeltünk mi is, mert a net csak a forgalmi adatokhoz kellett volna max, de mivel így net nem volt, így a sima utat mutatta csak. Itthonról mentem oda, aztán onnan haza, szóval tuti megvolt a térkép 😃 no de azért jó ezt tudni, így még sose használtam.
Köszi! -
orso0355
őstag
Lehet hogy off, lehet, hogy nem. Elmagyarázná valaki hozzáértő, hogy hogy működik a két sim? 😃
Úgy értem pontosan, hogy A simen felhívnak, közben B simen, úgy látom, szintén marad a térerő (ez a standby?), viszont a mobilnet elmegy, ami szintén B simen volt. Ez hogy függ össze? (A tényt tudom, hogy így megy, csak a miértjét nem.😃 )Köszi!
Ui.: a Waze mégis hazanavigált, holott nem volt net, de ezek szerint a gps is elég neki? Vagy cellainformációkat is használ? Hívás közben??? Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest