- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
Ömmm azért most én is kicsit meglepődtem az 58%-omon, este töltöttem fel teljesen :-O
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #11764 üzenetére
Én pont azt írtam, hogy ugyan nincs gyorskapcsoló widget, de le tudom húzni a "függönyt", tehát nem nagy kaland a hiánya.
Tehát félreértelmeztél valamit.A "nők" meg nekem nyilván nem vicces, ugye.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #11747 üzenetére
Már elnézést, de... a férfiak nem tudnak olvasni és szöveget értelmezni? :-/
Próbáld újra, kérlek.
-
orso0355
őstag
válasz
xmacko #11717 üzenetére
Nálam pl. nincs semmi változás a fogyasztásban, gyorsabb lett minden, és tökjól használható. Egy-két apróság nekem is hiányzik, pl. a bluetooth gyorskapcsoló widget, de túlélhető. Ez is amolyan ízlés dolga, gondolom. Én nem bántam meg, gondolom mindenki próbálja ki, és ha nem tetszik, hát majd le lehet cserélni.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #11002 üzenetére
Nekem mezei szilikontokok vannak, Aliról 😃 bármelyik random tok tökéletes, ha ez valakinek elég (én emellett bedugós tokban tartom, szóval bőven jó).
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #10872 üzenetére
Hát nem?
Mindenesetre attól a gyári fóliától herótom van, fúj 😃 -
orso0355
őstag
válasz
JohnDoeHun #10846 üzenetére
Én értem
de ha leveszed, végre láthatod és érzékelheted, milyen a kijelző normális állapota. Amikor ráteszed az üveget, úgyis megint más lesz - legalább addig használd fólia nélkül, higgy nekem, megéri
-
orso0355
őstag
válasz
JohnDoeHun #10842 üzenetére
Azt a fóliát szerintem szedd le, ha a kijelző színeit akarod nézegetni, mert így semmit se ér. (Akár BOE akár nem.)
-
orso0355
őstag
válasz
hzsolee #10628 üzenetére
Hát én is így vagyok vele. Tönkretenni nyilván nem fogja a telefont, ha meg más verzió is jön, akkor majd azt is teszem fel
A lebegő labddát én kikapcsoltam anno, így nem tudom, az hogy viselkedik, viszont az ikonok másképp néznek ki mindenütt egy kicsit
Elsőre azt látom, hogy megjelent egy "zene" app, amit én korábban letiltottam, de most már nem lehet sajnos
vagy legalábbis majd máshogyan.
-
orso0355
őstag
válasz
stanley00 #10586 üzenetére
Nézd, ne vedd rossz néven, de én úgy vettem meg a telót, hogy ezt már nagyjából mind tudtam, mert alaposan utána lehetett nézni többek közt pont itt, a fórumban
de elfogadom, hogy neked nem tetszik, akkor viszont sajnos ez van, több megoldás létezik. Vagy elfogadod így, vagy "átromolod" másra, vagy megszabadulsz tőle, és keresel olyat, ami neked is tetszik
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #10573 üzenetére
Tudok wifit használni, bárhol vagyok, amit az eredeti kérdező jelzett problémát, azt én sose tapasztaltam, erre írtam, hogy én semmit nem állítottam át a wifi beállításokon, mégis minden rendben működik, tehát nála sajnos valami egyéb gond lesz.
Az emberek 99%-a használja a wifit gond nélkül, úgy, hogy valószínűleg gőze nincs, mi az az ssid. Ettől még nem fogok mindenféléket telepítgetni a mobilra.
-
orso0355
őstag
válasz
kaposznyak #10550 üzenetére
Nemtom, nekem 4-es van
-
orso0355
őstag
válasz
kaposznyak #10528 üzenetére
Dehogynem futtatsz: futtatod az összes alkalmazást, miuit, meg egy rakás háttérdolgot, ami ahhoz kell, hogy egyáltalán működjön a telefon
-
orso0355
őstag
válasz
kaposznyak #10500 üzenetére
Minek? Ne foglalkozz vele. Miui ilyen. Minden lópikulához engedélyt kell adni neki. Tedd meg, és hopp, már megy is...
De tölts le, persze, másikat, google playnek remek keresője van, próbáld ki, teszteld :-) -
orso0355
őstag
válasz
kaposznyak #10496 üzenetére
Nem, de ezt kéri. Add meg neki 😃
-
orso0355
őstag
válasz
ElektrikusDE #10425 üzenetére
Én pont az Eustocktól kaptam azt a választ anno, hogy ezt Európában nem forgalmazhatják, mert kínai belpiacra készült modell (sőt, be is másoltam ide). Innentől kezdve meg nyilván nem hivatalos, tehát garancia se lehet rá, gondolom, viszont jóval olcsóbban kaptam meg külföldről.
-
orso0355
őstag
Úgy értettem, hogy eddig nekem mindig max 3G-m volt (más telefonokkal), mégis csodásan működött minden. Nem kötelező 4G-re állítani, lehet 3, sőt 2G is.
Ezzel együtt ez nekem 4G-n van, vidéken B20 hiányában roszog kissé a net, de még nem hagyott cserben, szóval pl. nekem nem feltűnő a B20 hiánya. -
-
orso0355
őstag
Segítőkészek, de szerintem B20-ast nem fognak küldeni, bár az meg a másik, hogy a többi forgalmazó is csak szerzi valahonnan a B20-as modelleket...? 😃 Szóval szerintem próbálkozni nem árt. Max lesz egy nem B20-asod, ami amúgy nem olyan rossz (az enyém is ilyen), legfeljebb eladod, vagy akármi.
-
orso0355
őstag
válasz
manager2220 #10210 üzenetére
Nincs rajta. Ennek a fórumtársak alaposan utánajártak - különben nem lenne ilyen nagy a védőfólia-kereslet!
-
orso0355
őstag
válasz
UNauthorized #10178 üzenetére
Először szerintem frissítsd 8.5.4-re :-)
Starr, nincs behorpadva semmi, mondjuk csodálkoznék is, miután zsebben hordom, szilikon ÉS bebújtatós tokban ;-)
-
orso0355
őstag
válasz
pinterakos #10101 üzenetére
Igen, nekem tökéletes. Azonnal talál jelet, működik huzamosabb időn keresztül is (4-5 óra). Leginkább wazéval használom.
-
orso0355
őstag
válasz
Kicsit Bob #10034 üzenetére
Hehe 😃
-
orso0355
őstag
Képzeljétek, nálam is lett egy 4G-s hívás bug - bár a férjem a zsebéből hívott fel véletlenül, de lényeg, hogy én csak annyit érzékeltem, hogy hopp, egy kis csengés, és már vége is. Hm. Aú. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged