- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
Predator2 #30564 üzenetére
Nekem jött is az akkuval, de van egy vékony erős fémlapom, kimondottan a hátlap leszedésére, vagy ha gitáros körmöd elbírja, azzal is le lehet szedni. A nehézség az, hogy a hátlap alumínium, ezért kicsit izmozni kell vele, különösen a sarkoknál.
Plusz egy kicsi csillag csavarhúzó kell még az elektronika műanyag takarójának leszedéséhez.
-
bb71
őstag
válasz
Predator2 #30536 üzenetére
Úgy hogy sajnáltam a kano által linkelt 4800,- at az "eredetinek" mondottra.
Most 7000,- körül járok a kettő árávalHa végigolvasod az alin lévők értékelését, ott is csak statisztikailag tudsz eredetit venni, mert ott is vannak 2300-2500mAh-nak mértek! Az etalonok az orosz értékelők, értenek hozzá, és nagy átlagban nam hazudnak az értékeléssel!
-
bb71
őstag
Nos pár hetes Android 11 CrDroid 7.x után kénytelen voltam visszamenni Havoc 2.x-re 9-es androidra.
Szuper jó a CRdroid, gyors, alig fogyaszt stand by-ban, de mivel egy gagyi új akksit vettem, amikor viszont fut, használom a CrDroidot, akkor nekem úgy tűnik többet fogyaszt mint egy Havoc ... -
bb71
őstag
Ki vett, hol és mennyiért akksit a telefonba? Megmérte-e, hogy mennyi a tényleges kapacitása a hirdetett 4000mAh-val szemben?
Kell vennem egyet...Ez jó áron és közel van:
[link] https://www.speedshop.hu/mobiltelefon-akkumulator/xiaomi-bm47-redmi-3-kompatibilis-akkumulator-4000mah-oem-jellegu-18033.html
6 hónap garancia és elméletileg cserélik, ha nem tetszik, mármint a tényleges kapacitása miatt...
Habár máshol olvastam olyat, hogy reklamálni csak akkor lehet, HA szakszerviz szerelte be. Ez üt mindent. -
bb71
őstag
Ez a CrDroid 7.2 nálam bekapcsolt mobilnettel 4-5% per órát fogyaszt...
-
bb71
őstag
Kit érdekel egy Nikgapps, amikor a CrDroid után egy újabb csodát találtam hőn szeretett telefonunkra!!!
trCamera_Xmas_Release.apk
[link]Minden is működik benne (crdroidon vagyok ugye A11)!+!+!
- video
- slow motion
- time lapse
- night sight
-...Fontos: videók tárolásának hatékonyság növelésére a H.265-öt NE állítsátok be, mert nem tudja és nem lehet vidót készíteni utána!!!
és Áldott új évet kívánok Nektek!
-
bb71
őstag
Eddigi legjobb ROM. Szigorúan a szerző általi OrangeFox-ot ajánlom hozzá.
Mivel beta, van egy két érdekesség, pl. a Mobilhálózat konkréten kiszürkített, nem lehet rábökni, hogy belépj a menűjébe. De, ha bekapcsolom a lehúzós menűből az adatkapcsolatot, akkor alá bökve be lehet lépni a beállításokba.
bobalazsnál nem megy a dual sim funkció... -
bb71
őstag
Hoppa: mukodik - azaz telepitheto - az Android Auto!
-
bb71
őstag
-
bb71
őstag
Mint a balta úgy merül... de most nem adnám fel!
Reggelre kiderült, hogy nem volt deepsleepben!!!
Feltettem a Wakelock detector free-t, de CPU wakelock-nál üres, nem mutat semmit... valamint egyébként sem mutat semmit, hogy mi futott sokszor...
Van valakinek ötlete?
Havoc 3.6 -
bb71
őstag
4.9x kernel link?
-
bb71
őstag
Siddis: feldobtam a 10-es androidu Havocot. Minden mukodik eddig.
-
bb71
őstag
válasz
Márton #28282 üzenetére
Ugyan nem biztos, hogy segít: lányom 4A-ja wc-ben landolt.
Kikapcsoltuk, majd 4 óra múlva 3 órára be, majd ropira szétszedtem. Az összes csatit és vizes részt megtöröltünk szárazra, majd 70%-os alkohollal áttörölgettem minden csatit és olyan alkatrészt a nyákokon, ahol víz nyomát láttam.Müködik. (csak a fogpiszkálóval letörtem az USB csatiban a szélső műanyag részt az érintkezők mellett, és így nem minden pocízióban tölthető....
)
Igaz, hogy álló helyzetben landolt a vízben, így a nagy nyák nem kapott vizet... -
bb71
őstag
válasz
siddis #28062 üzenetére
Máskor légy szíves NE CSAK a linket tedd ide be, mert elment pár órám és még mindig sz@r a telefonom...
Ez azért fontos infó lett volna:
"DISCLAIMER:
THIS IS AN INITIAL TEST BUILD OF LineageOS 17 FOR Redmi 4x, WHICH MAY NOT BOOT AT ALL.
Read more https://www.cyanogenmods.org/forums/topic/lineageos-17-for-redmi-4x/"Meg ilyen infók:
"Status of the Redmi 4x LineageOS 17 Android 10 custom ROM:
WHAT’S WORKING: – Unknown
KNOWN ISSUES: – Unknown" -
bb71
őstag
Azért elég 22-es csapdájába kerültem...
NINCS olyan ROM a telefonra - vagy legalábbis a 10-15, amit kipróbáltam között -, amely:
- céges proxys wifi hálózatra csatlakozik (ebből sok van, viszont egyikre sem megy fel az AA)
- android auto feltelepíthető rá (xiaomi.eu-ra felmegy, nincs internet elérés kiírás a munkahelyen...)
- célszerűen 9-es android lenne jó (AA telepítés elakad jogosultság vizsgálatnál)csak úgy leírtam.
-
bb71
őstag
Miui10.3.1-et TWRP-ben backupoltam, most visszatettem, de sajnos előtte nem installáltam lazyflashert -> restore utáni induláskor valamit köhögött a encryptionről, mindent törölnöm kellett, csak úgy indult el nullárol.
A mentés még megvan, kipróbáltam, hogy restore - lazyflasher install - de így sem indult el. Se ujjlenyomat, se semmi vedelem nem volt aktív, amikor backupot csináltam. MIÉRT van ez?
-
bb71
őstag
xiaomi.eu rom a legutsó 10.3.1 vagy mennyi...
- kissé jobban merül, mint a 9-es Baikal OS, ez ellene lehet valamit tenni?
- mh-en proxy-s wifi van, és a telefon automatikusan - be van kapcsolva - nem csatlakozik fel a wifire, majd ha kézzel elindítom a csatlakozást kiírja, hogy nincs internetelérés, sőt felugró ablak is jön róla. Pedig van! Ez meg hogy? -
bb71
őstag
Android Auto működik valakinek bármilyen ROM-on?
-
bb71
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #27661 üzenetére
O2-n van, a Te beírásoddal ellentétben itt (https://willmyphonework.net) ezt találtam:
Band3-1800MHz, Band7-2600MHz
-
bb71
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #27661 üzenetére
Köszi a választ.
Azt sajnos nem tudom, hogy milyen hálózaton van...
De megnéztem, és B1,B3,B7-et tud a készülék. -
bb71
őstag
Redmi 4A: sürgős kérdés - lányom kiment ma Németországba és kiderült, hogy nem megy a mobilnet a telón, ami nem globál verzió így nincs 4G rajta.
Minden beállítva ami kell, nemzetközi adatroaming engedélyezve. Telenort felhívtam, adatroaming engedélyezve, telefon újraindítva 3G előnyben és 2G is kipróbálva.
Lehet, hogy a 4G hiánya az oka, vagy van valakinek ötlete???
-
bb71
őstag
Hogy lehet a telefon belső memóriájából mindent lementeni PC-re, ha most MIUI van fent és egy custom romot akarok feltenni, majd az alá mindent visszatolni PC-ről???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest