- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akee92
tag
Sziasztok!
Immáron énis egy Xiaomi Redmi 4X büszke tulajdonosa lettem. Szerencsére minden pöccre működik rajta, egyetlen apróságot kivéve.Van más is aki az előző készülékén a SIM-re mentette a telefonszámait, viszont ebbe a telefonba átrakva tök üres volt a névjegyzéke? Csak mert én így jártam sajna. Magát a sim kártyát természetesen felismeri nálam csak épp a memóriáját nem kezeli úgytűnik. Lehet hogy hülye kérdés, de valahogy elő tudnám csalogatni belőle a régi számokat vagy hagyjam a francba és kezdjem el manuálisan begépelni és újra lementegetni őket (ezúttal a telefon memóriájába)?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- iPhone 12 Mini 64GB Red
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest