- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Az Eustocknál a legjobb ajánlat jelenleg a telefon? Ti hol vennétek meg a helyemben?
Pl. garanciális szervizelhetőséget tekintve.
-
Wesder
titán
válasz
tothmaxy182 #46 üzenetére
Sajnos telefonról nem tudok egy hsz-ben több embernek vàlaszolni :/ Sajnàlom ha gondot okoztam ezzel...
-
Cickánykoma
tag
Eustock lesz az.
-
szupermacs
veterán
Pár hete néztem, nem volt nekik raktáron. elfogadnék egy ilyet karácsonyra.
Remélem lesz még akkor is akció.
-
Wesder
titán
válasz
SkyLine3000 #43 üzenetére
De csak ha gyàrtói romot nézed, és nem a nexust.
-
Wesder
titán
válasz
LurkerSheik #40 üzenetére
Ajj azok a régi szép idők
-
Wesder
titán
válasz
LurkerSheik #40 üzenetére
Igen, màsik hsz-ban ezt említettem is
-
-
Crytek
nagyúr
Dupla ram helyett Valaki kivánhatna a Xiaomitól 4-5k akksis telefonokat is.Máig nem tudom feldolgozni miért csak a "noname csira szarokba" tesznek 4-5-6+k-s akksikat
Remélem egyszer megélem ,hogy értelmes gyártó kellően erős telefonba is tesz majd nagy akksit -
TTTotya
senior tag
Nem rossz ajánlat az alsó-közép kategóriában, de a Kitkat azért kicsit lehúzza a dolgot. Tudom-tudom ígértek frissítést már MM-ra is, de az majd akkor lesz biztos ha rajta lesz a telón (gyári), addig viszont azt kell figyelembe venni, hogy kategórián belül van aki frissebb verzióval adja ki a készülékét, bár ott meg fennáll a veszélye, hogy soha nem lesz verziószám ugrás.
-
strogov
senior tag
Nekem a sima redmi 2 van. Teljesen jó a mindennapokban. Ami szerintem kötelező az egy tok, vagy hátlap. Az eredeti hátlappal nagyon csúszik.
-
Wesder
titán
Ilyen rohamos tempóban legyen inkàbb 2-3 év, főleg hogy 16-ra igéri a samu a hajlítgatós telefonjàt.
Egy ilyen nagyon komoly lenne, de tudom hogy ez még nagyon sok idő mire elkészül
-
Aryon87
félisten
Alapszintu felhasznalasra melyik lenne jobb? Ez a pro, vagy a Honor 4c? Skype menne csak rajta.
Ez az ara miatt gyoz egyelore. -
bozarjoska
őstag
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
Jó csak a lollipopot is ígérgették aztán semmi nem lett belőle, majd akkor elhiszem ha kiadják
helixP
Köszi. -
bostone
addikt
Hiába jó ajánlat, lte nélkül megette a fene. Akkor inkább doogee x5.
-
Crafter32
őstag
Talán nem is érdemes drágább androidos telefont venni, tökéletesen kiszolgálhat már ez is. Egyedül nekem külsőre baromira ronda, de ez legyen az én hibám.
-
tothmaxy182
őstag
44ezer forint, magyar garanciával. Ha ez nem különösen ajánlott, akkor semmi...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
bozarjoska #10 üzenetére
Elmentettem 2 linket is asztalin. Most telón vagyok. De mivel a google a te barátod is, simán megtalálhatod őket.
Meg nem nehéz belegondolni, ha ilyen jó a szoftvertámogatása akármelyik Xiaominak (heti frissítések), akkor miért is ne kaphatná meg az MM-t?
A samu, lg, vagy akármelyik nagy márka tanulhatna tőlük.dkface: Én somogyban lakom, határhoz nem messze, kisvárosban és ha kell mindig van 4g. Telenor.
-
Regota vannak Xiaomi cuccaim is, ennyierr tenyleg csak a Meizu M2 lesz a konkurens
-
dkface
aktív tag
Lassan evidenssé válik, hogy ha egy Xiaomiról olvasok tesztet a B20 az alapvetően hiányzik. Nagy kár mert vidéki srácként sajnos el is bukik a dolog így. Ár/érték -re ettől függetlenül persze kiváló telefon. (Mint általában a gyártó többi terméke)
-
bozarjoska
őstag
válasz
SkyLine3000 #5 üzenetére
Ennyiért tényleg jó telefont, most vettem Apumnak egyet!
"Az összes Xiaomi teló meg fogja kapni a MM-t!"
Linket légyszíves! Köszönöm! -
Csapoati
nagyúr
Nem sietik el a Lollipopra átállást, az biztos... De ettől függetlenül én is reálisnak érzem az Ajánlott plecsnit. Jó dolog, hogy már ebben az árkategóriában is tök jó ajánlatokat lehet elcsípni. 1-2 éve még a (F)WVGA + 512 RAM (vagy esetleg 1 giga) kombónál tartottunk.
-
janeszgol
félisten
Jó kis gépezet. Tetszik, hogy kevés helyet foglal az alap rendszer. Jó a kamera.
Kár a Band 20-ért.Szerk: Edigitalban 55 ezer forint.
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jó telefon, tetszik
-
ORCA58
addikt
Vajon ez a készülék ébresztette a tesztelőt minden nap?
-
SkyLine3000
addikt
Kellett volna kicsit olvasgatni! Az összes Xiaomi teló meg fogja kapni a MM-t! Elvileg még a Redmi 1 is! 2016 első negyedévére ígérik! Az Lp-t meg nem véletlen nem erőltették...
Én a rendszerben semmiféle megakadást nem tapasztaltam eddig. Teljesen szmút az egész. Sehol nincs röcögés. -
^Clown
addikt
Ennyiért nagyon jó kis teló, bár pár nap, és lesz raktáron a Meizu M2, szerintem az jobb vétel lesz.
-
helixP
nagyúr
A már pörgő topic itt található, első hozzászólás olvasása ajánlott
3 hónapja használom teljes megelégedettséggel, Lolli romok elérhetőek rá, sőt már kísérleti 6.o is, az is stabil lesz hamarosan. Tokok kiegészítők garmadája, maximális community support, hazai garancia és beszerzési lehetőség, szóval eléggé bestbuy.
További tesztfotókat csinált a topic közössége, erre találjátok őket.
-
rdt89
addikt
Jó teszt. Én nem vártam ettől a kamerától ennyit. Ezért az összegért, meg best buy, bár valóban én is úgy látom, hogy a snapi 410 árába biztos lett volna erősebb mtk processzor, de ne legyünk telhetetlenek. A 2gb ram meg
<- ilyet érdemel ebbe az árkategóriába, meg főleg. A Sharp kijelző is jófajta.
-
Wesder
titán
Gratula
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest