- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
ittakary #1472 üzenetére
MIUI-k legtöbbszöt alapból rootoltak, de a roothozzáférést engedélyezni kell az egyes alkalmazások számára.
Lépj be a Biztonság alkalmazásba (zöld ikon egy fehér pajzzsal) --> Engedélyek --> Root jogosultságok --> itt értelemszerűen annál az alkalmazásnál legyen bekapcsolva a kapcsoló, aminek rootjogosultságot szeretnél adni.A másik kérdést nem igazán értem. Beállításoknál tudsz gyári állapotra visszaállítást csinálni. Ha az esetleges kémprogramok miatt tartasz, tegyél fel egy tiszta romot.
-
helixP
nagyúr
Ezek szerint ez ilyen nej-telefon
Feleségemnek 5.12.24-es rom van rajta, és mióta frissített nem változik a dátum. Tehát az óra szépen megy, de a dátum csak akkor változik, ha újraindítja a telefont. Találkozott valaki ilyennel?
-
helixP
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #1401 üzenetére
-
helixP
nagyúr
Hát, ja, ez így necces.
Nálam mondjuk alap, hogy exchange-t nem szinkronizáltatom vele, mert abból eddig nekem csak káosz lett.
Én amikor Anroidot kezdtem használni, kiexportáltam mindenhonnan mindent (SIM-et, telefon memóriát, exchange-t) .vcs-be, vagy .vcf-be és benyomtam a google fiókomba, csináltam céges csoportot, azóta nincs bajom, szépen szinkronizál. -
helixP
nagyúr
Pl. Redmi 2 case? Pl. az alin és elkezded kiválogatni. Strapabíró vonalon két style van alapvetően gumis, strapabíró és fémes, keretes.
-
helixP
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #1326 üzenetére
Használható fólia nincs rajta, csak kinai irásjeles, matt.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
donat_sz #1231 üzenetére
Pedig egy fórum úgy működik, hogy végigolvasod a kommenteket, mert mi meg nem érezzük értelmét több száz ugyanolyan kérdés megválaszolásának
Azonban gyere át a Redmi 2 Pro topicba, vannak tapasztatok, és van egy csokor fotóm is a készülékkel
-
-
helixP
nagyúr
válasz
hbarnabas01 #1123 üzenetére
Köszi, ezzel kész is a CWM-felrakást (Fastbootból ment csak), csináltam is egy mentést.
A CM 11-813 kérdésemre nem tudjátok a választ? Balika megjegyzése is érdekelne (1 fájlt kell cserélni a két telefon romja között. (+ átírni a build.propot) ) -
helixP
nagyúr
válasz
zsizsef #1119 üzenetére
Ja, az alap miui-s mappaszerkezetet már szétbarmoltam, saját szájíz szerint
Letöltéseken beállítottam, még mindig rákérdez, de legalább már tölti.
Köszi a segítséget.Arra esetleg tudsz válaszolni, mint Romalkotó, hogy az Általad ajánlott Zwliew-féle CM11 813-asokra is felmegy? Illetve CWM, egyéb Reco-c felmennek-e 813-asra? (miui.hu -n egy felhasználó mintha írta volna, de azért ennél több alapot szeretnék
)
Köszönöm az eddigieket is!
-
helixP
nagyúr
A proximity beragadásra való fix Pro 813-ason is megy? Illetve Balika itt linkelt verziója már végleges?
Másik kérdésem: nem lehet megszüntetni valahogy az alkalmazás letöltésnél ragaszkodjon a WiFi-n való letöltéshez? Kiszedtem a pipát a csak WiFi elől s folytatást nyomtam. És még mindig WiFire vár...
Illetve CM11 stabil van 813-ra is? Mennyire átjárhatóak a Romok?
Előre is köszi.
-
helixP
nagyúr
Tudtok itthon (Budapesten, lehetőleg) sima, szilikon tokot hozzá? (nem belebújós, nem flip) Kínaiak sajna nagyon megcsúsztak és nem nagyon akarnám tok nélkül hordani.
Redm1 tokja jó hozzá? A hátlapja úgy tudom igen.
Előre is köszi.Gépötty: Tegyél be valami 4/4-es elektronikus zenét, másik kezedbe fényrudat és máris kevéssé fognak hülyének nézni
-
helixP
nagyúr
válasz
Jamboo529 #781 üzenetére
A tesztben is benne van, hogy 5,8 szabadon felhasználható a 8 Gb-ból.
Szerencsére az androidrendszer ügyesen osztja be a memóriát, így szerintem a számok semmit nem jelentenek, de ha Neked ez fontos, akkor 3-400 mega mindig van.
Rommal nem vacakoltam, hetente van frissítés, minden oké vele, magyar nyelvű, stb. -
helixP
nagyúr
válasz
Jamboo529 #779 üzenetére
Fentebb olvashatod, hogy asszonykám nem Power User, ahogy látom a felhasználói szokásaidból, Te sem vagy az, és elég neki az 1Gb, szépen fut a rendszer, kevés gondolkodással.
Ha csak azok közül lehet választani, amiket felsoroltál, akkor én ezt választanám, már a Honor sem rosszm ha nem zavar a 4.2-es android.
Amúgy nem ez lesz az első okostelefonod, a C3-is az volt már
-
helixP
nagyúr
válasz
Viktor0610 #733 üzenetére
Én elégedett vagyok, abszolút nem rossz.
-
helixP
nagyúr
válasz
Bözsi néni #669 üzenetére
Eléggé.
-
helixP
nagyúr
Még egyszer mondom: nem ennyire súlyos a helyzet, hogy ne lehetne jól használni ezt a telefont.
Az android szépen be tudja osztani magának a Ram-ot. Amúgy sem értem mért kéne iGO mellett Youtubenak, egy 48 megnyitott lapos Chrome és 5 db 3+D-játéknak egymás mellett futnia.Félre értés ne essék, persze: minél több Ram annál jobb, de ez is egy teljesen jól használható cucc.
-
helixP
nagyúr
Esetleg tud valaki nem flip tokot, boltban átvehetős megoldásban, amíg nem érkezik meg a Kínából rendelt?
Előre is köszi -
helixP
nagyúr
válasz
petrosilov #449 üzenetére
Szia!Ilyesmikre haszbálja a feleségem is és elégedett, nem nagyon fogyott el még memória, vagy lassult volna be.
-
helixP
nagyúr
válasz
hbarnabas01 #443 üzenetére
Mondjuk valóvan meglepően erős fénye van
-
helixP
nagyúr
Kinyílik Előtted a világ, ezer és egymillió módon tudod személyre szabni, átalakítani, a készüléket.
Xposed modulok, GPS-konfig alkalmazások (bár ehhez valószínűleg nem kell), Titanium és más backup programok, hangerő növelés, hangzáskép változtatás, stb. stb.
Első dolgom rootolni egy telefont, amint megérkezik.Amúgy hogy jön a magyar nyelv a roothoz?
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Hagyd ezt a stílus, nem memória kérdése, a dolog, ezt Te istudod, nem kell a trollkodás.
Miért szükséged (nekem)
1.: Este sötétben nehéz kitapogatni
2.: Esetleg lehet villogtatni esemény esetén.Én konkrétan virtuális home-vissza-nemréghasznált alkalmazások gombokat tettem a kijelzőre, a háttérvilágítással nem rendelkező kapacitív gombos telefonomra, annyira bosszantott a háttérvilágítás hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest